Bir dev zamda alkole açıklandı! Alkollü içeceklere yüzde kaç zam geldi?

Alkollü içecek fiyatları için beklenen zam haberi verildi! Son dönemde peş peşe gelen zamlara bir yenisi daha eklendi ve alkollü içecek fiyatlarına zam geldiği duyuruldu. Detaylar haberimizde...
Bir dev zamda alkole açıklandı! Alkollü içeceklere yüzde kaç zam geldi?

Yükselen enflasyon oranları, akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar ve döviz kurlarındaki yukarı yönlü hareketlilik pek çok ürüne zam yağmuru olarak yansımaya devam ediyor. Alkollü içecek fiyatları için son dakika zam haberi verilirken belirli ürün grupları için zam yansıtılacağı açıklamasını yapan kişi ise Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş oldu. 

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bir kere daha zam haberi veren Aybaş MEY grubuna ait alkollü içecek grubu ürünlerine zam yapıldığını açıkladı. Daha öncede yapılan zamlar büyük tepkilere neden olurken alkollü içeceklerin fiyatlarının çok yüksek olması kaçak içki satışlarında artış yaşanması gibi istenmeyen olaylara da sebebiyet vermişti. 

İÇKİYE ZAM SON DAKİKA! ALKOLLÜ İÇECEK FİYATLARI ZAMLANDI MI, NE KADAR ZAM GELDİ?

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama ile "Zam geldi yine. Mey zammı listesi geldi. PDF olduğu için net değil. Ülkemize hayırlı olsun bu zamlar normal zam değil, yaşam tarzına müdahale zammıdır" hem zam haberini verdi hem de yapılan zamlara tepki gösterdi. 

Bir dev zamda alkole açıklandı! Alkollü içeceklere yüzde kaç zam geldi?

EKİM AYINDA SİGARA FİYATLARINA ZAM VAR MI, SİGARAYA ZAM GELECEK Mİ, SİGARA ZAMMI BEKLENTİSİ KAÇ TL?

Alkollü içecek fiyatlarına verilen zam haberi sonrası gözler sigara fiyatlarına çevrilirken sigara tiryakileri merakla Ekim ayını beklemeye başladı. Ekim ayında sigaralara zam beklentisi hakkında henüz açıklama yapılmazken zam beklentisi bulunuyordu.