Bir kredi müjdesi de Bakan Nebati'den geldi! Halkbank sıfır araç alacaklara 84 ay vadeli taşıt kredi

Kredi çekmek isteyen kişilere yönelik olarak yeni destek kredisi paketleri peş peşe açıklanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan sonrasında bir kredi müjdesi de Bakan Nebati'ten geldi! Halkbank sıfır araç alacaklara 84 ay vadeli taşıt kredisi verecek...
Bir kredi müjdesi de Bakan Nebati'den geldi! Halkbank sıfır araç alacaklara 84 ay vadeli taşıt kredi

Bankaların kredi faiz oranları büyük bir hızla yükselerek cepleri yakmaya başlarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrasında yaptığı konuşma ile 100 milyar liralık yeni kredi paketi açıklamıştı. Açıklanan paket büyük heyecan yaratırken bir kredi müjdesi de Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından verildi. 

Bakan Nebati kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamasında Halkbank esnaf kredisi paketi hakkında merak edilen soruları yanıtlamak istersen sıfır araç almak isteyen kişilere ise 84 ay vadeli destek kredisi vereceklerini duyurdu. Peki, Halkbank esnaf kredisi başvuru şartları neler, sıfır araç kredisi kimlere verilecek?

HAZİNE VE MALİYE BAKANI NUREDDİN NEBATİ'DEN YENİ KREDİ MÜJDESİ! SIFIR ARAÇ ALMAK İSTEYENLERE 84 AY VADELİ KREDİ VERİLECEK

Halk Bankası esnaf kredisi paketi duyurusu büyük yankı uyandırırken bankalardan kredi çekmek istiyorum diyen kişiler de başvuru şartlarını takip etmeye başlamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Pazartesi günü gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrasında açıklanan yeni esnaf destek kredisi paketi kamuoyunda büyük yankı uyandırırken bir kredi müjdesi de Bakan Nebati tarafından verildi. 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kabine toplantısının ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamasında ülkenin geleceği için üreteni desteklemeye devam edeceklerini belirterek "Bu kapsamda, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında esnaf ve sanatkarlarımıza toplam 100 milyar lira tutarında kredi kullandıracağız. Esnafımızın hizmetine sunulacak krediler, 60 ay vadeye kadar uygun taksitlerle ve yüzde 7,5 faiz oranı ile kullandırılacaktır. Kredilerin şahıs üst limitlerini de 500 bin liraya yükseltiyoruz. Buna ek olarak, İş yeri Edindirme ve Taşıt Kredi limitini de 1,5 milyon liraya yükseltiyoruz" diyerek taşıt kredisi limitini arttırdıklarını açıkladı. 

Bir kredi müjdesi de Bakan Nebati'den geldi! Halkbank sıfır araç alacaklara 84 ay vadeli taşıt kredi

HALKBANK 84 AY VADELİ TAŞIT KREDİSİ KİMLERE VERİLECEK, SIFIR ARAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

 Bakan Nebati tarafından müjdesi verilen 84 ay vadeli araç kredisi ticari faaliyetlerde kullanılacak sıfır kilometre araç (otomobil, kamyonet, kamyon, minibüs, midibüs, otobüs vs.) almak isteyen esnaf ve sanatkarlara verilen kredi paketidir. Yatırım kredisi paketinde yer alan bu seçenekte 84 ay vadeli olarak araç kredisi verilirken kredi limiti azami 1 milyon 500 bin TL olarak uygulanmaktadır.