Bu fiyata Renault Clio daha bulunmaz! Kampanyalı fiyat avantajı sona eriyor!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenlere son bir fiyat avantajı sunuldu. Renault Clio’yu fiyat avantajı ile satın almak isteyenlerin sadece 1 günü kaldı. Peki Renault Clio kampanyası nedir? Kampanyalı Renault Clio kaç TL’ye satılıyor.
Bu fiyata Renault Clio daha bulunmaz! Kampanyalı fiyat avantajı sona eriyor!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenleri Ekim ayında oldukça kötü bir sürprizin beklediği bildirildi. Araç satın almayı düşünenler Ekim ayının başlangıcıyla beraber zam yağmuruna tutulacaklar. Otomobil sektöründen gelen son değerlendirmelere göre araç fiyatlarına yaklaşık yüzde 10 ile yüzde 20 arasında zam yapılacak. Bu dev zam öncesinde ise sıfır kilometre otomobiller için son fiyat avantajı günleri yaşanıyor. Bu avantajı kaçırmayanlar otomobili satın alır almaz kazançlı duruma geçecekler. 

RENAULT CLİO İÇİN KAMPANYALI FİYATTA SON GÜN!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobiller için en çok araştırılan konu araba kampanyaları oluyor. Firmalar araç satışlarını yükseltebilmek amacıyla kampanyalar düzenleyerek müşterilere çeşitli avantajlar sunuyorlar. Renault firması da Eylül ayı için Renault Clio kampanyası açıklamıştı. Bu kampanyaya göre müşteriler 2022 model Renault Clio Joy 1.0 Sce 65 bg donanıma sahip otomobili 399.400 TL’ye satın alabiliyorlar. Bu kampanyalı fiyat sadece bu kampanya kapsamında uygulanıyor.

Renault firmasının yaptığı kampanya açıklamasına göre müşteriler 30 Eylül’den sonra bu kampanyadan yararlanamayacaklar. Ekim ayına girildiğinde ise firmalar otomobiller için yeni fiyatları açıklayacaklar. Renault Clio için bu kampanya sona ermiş olacak. Renault Clio’nun liste fiyatlarına da zam uygulanacağı için müşteriler bu otomobili satın almak için çok daha fazla ödeme yapmak durumunda kalacaklar.

RENAULT CLİO LİSTE FİYATLARI 30 EYLÜL

-Renault Clio Joy 1.0 Sce 65 bg: 403.000 TL
-Renault Clio Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 485.900 TL
-Renault Clio Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 506.000 TL
-Renault Clio Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg: 548.000 TL