Bu fiyatlara dikkat eden kazanacak! İslam Memiş'ten dolar ve gram altın tahminleri!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş hem dolar kuru için hem de gram altın için bir durum değerlendirmesi yaptı. Dolar kurunda ve gram altında hangi fiyat aralıkları takip edilmeli?
Bu fiyatlara dikkat eden kazanacak! İslam Memiş'ten dolar ve gram altın tahminleri!

Türkiye çok kritik bir seçimden çıkarken piyasalarda da fiyatlamalar belli olmaya devam ediyor. Yaşanan seçim belirsizliğinin ardından yavaş yavaş normal fiyatlamaya doğru gidiliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş ise gerçekleşen fiyat hareketlerini yorumlayarak gram altın ile dolar kuruna dair beklentilerini açıkladı.

SOYGUN PİYASASI UYARISI YAPMIŞTI!

Yatırımcıları uyardığını hatırlatan İslam Memiş, “Seçimden önceki bir hafta ve seçimden sonraki bir haftaya dikkat edin demiştim. Ciddi bir manipülasyon yapılacak, canınız yanmasın uyarısı yapmıştım. Bu uyarıları dikkati alanlar kazançlı çıktılar. Uyarıları almayanlar ise döviz büroları ile kuyumcularda kuyruk oluşturdular eme canları yandı.

Geçtiğimiz hafta döviz almak isteyen çoktu. Gidip döviz aldılar ama fiyatlar düşünce zarar ediyorlar. Dolar kuru serbest piyasada düşmeye başladı. 22,60 TL’den dolar alan kar mı etti? Sizin sayenizde adamlar para kazandı. Euro için de aynısı oldu. Gidip başkasının ekmeğine yağ sürdüler. Şimdi bekleyecekler para kazanmak için ki ne zaman zararlarını çıkarırlar orası da şüpheli.

Cumartesi günü gram altın 1.516 TL’ydi. Geçtiğimiz hafta yalvardım ve gram altın almayın dedim. Koşa koşa gidip gram altın aldılar. Gerçekten acınacak haldeler. Gram altın şu anda 1.412 TL oldu. 100 TL zarar ettiler. Onların sayesinde adamlar zengin oldu. Dikkat edin, kendinizi soydurmayın dedim ama dinlemediler. Sizin sayenizde zengin olanlar var. Sokakta görseniz selam vermeyeceğiniz adamlar sizin paranızla zengin oldular.” dedi.

ONS ALTIN FİYAT HEDEFLERİ!

Altın piyasasına dair beklentisini açıklayan İslam Memiş, “Ons altın şu anda 2.016 dolar seviyelerinde bulunuyor. Ben önümüzdeki 3 hafta boyunca ons altında durumun negatif olacağını düşünüyorum. Önce 1.960 dolar seviyesine doğru bir geri çekilme olacak. Ardından bu geri çekilme 1.910 dolar seviyesi doğru gidecek. Daha sonra Haziran ayında ons altında yükselişleri takip etmeye başlayacağız.” ifadelerini kullandı.

DOLAR VE GRAM ALTIN TAHMİNLERİ!

Dolar kuru ve gram altında fiyat beklentilerini duyuran İslam Memiş, “Dolar kurunda 20 TL – 23 TL aralığını takip etmeye devam edeceğiz. Gram altında ise 1.380 TL ile 1.480 TL bant aralığını takip edeceğiz. Piyasalarda belirsizlik var. Bekleyip görmek lazım. Malı olan malını korumalı. TL’si olan için borsa var. Dolar veya gram altın alacak olan beklesin.” şeklinde konuştu.

Not: Burada yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında görülmemelidir. Haberimiz kesinlikle bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi verilmemiştir.