Bu jest emeklileri mest edecek! Yapı Kredi Bankası emeklilere SMS gönderdi 8.500 TL nakit para yatırılıyor

Bankaların emeklilere yönelik maaş promosyonu yarışı yeniden hız kazandı. EYT'lilere en yüksek promosyon teklifi araştırılırken Yapı Kredi Bankası SMS ile yeni fırsatını duyurdu.
Bu jest emeklileri mest edecek! Yapı Kredi Bankası emeklilere SMS gönderdi 8.500 TL nakit para yatırılıyor

Bu jest emeklileri mest edecek! Yapı Kredi Bankası emeklilere SMS gönderdi 8.500 TL nakit para yatırılıyor - Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT yasası için beklenen yasal düzenlemenin meclisten geçmesi ve Resmi Gazete ile yayımlanmasının ardından bankalarda promosyon yarışı yeniden hareketlendi. 

EYT ile ilk etapta 2,5 milyon kişinin emekli edilmesi beklenirken bu kişilerin emeklilik maaşlarını almak isteyen bankalar arasında da promosyon yarışı başladı. Kamu bankaları promosyon konusunda bir kere daha SGK tarafından açıklanan tavan tutarları yatırma kararı alırken özel bankalar ise rakamlarını arttırmaya başladı. 

 YAPI KREDİ BANKASI EYT EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU TEKLİFİ KAÇ TL, NE KADAR ÖDEYECEK?

Türkiye'nin en  büyük özel bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası tarafından emeklilere yönelik olarak yeni fırsat açıklandı. Yapılan açıklamada "Değerli Müşterimiz, EYT'liyseniz emeklilik başvurunuzda Yapı Kredi'yi tercih edin, 8.500 TL'ye varan promosyon kampanyasından faydalanın! İlk emekli maaşınızla birlikte promosyonunuzu almak için Yapi Kredi Mobil, Müşteri İletişim Merkezi ya da şubelerimizden başvurunuzu yapabilirsiniz" diyerek EYT'lilere özel yeni teklifini açıkladı. 

Bu jest emeklileri mest edecek! Yapı Kredi Bankası emeklilere SMS gönderdi 8.500 TL nakit para yatırılıyor

Yapılan açıklamada "Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL; 10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.500 TL nakit promosyon ödenir" ifadelerine yer verildi. 

EN YÜKSEK EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU HANGİ BANKADA, EYT'LİLER KAÇ TL PROMOSYON ALACAKLAR?

 

Bankaların emekli maaşı promosyonu yarışı kazanırken asıl beklenen büyük tekliflerin EYT'lilerin ilk maaşı alacakları Nisan ayında başlayacağı ifade edildi. Nisan ayında özel bankaların tekliflerini açıklaması beklenirken rakamın 15 bin TL üzerine bile çıkabileceği ifade edildi. Şu anda emeklilere en yüksek promosyon teklifi QNB Finansbank tarafından açıklanan 9 bin 200 TL rakamı olarak ilk sırada yer aldı.