Bu kredi ayakları yerden kesecek ING Bank gaza bastı en uygun taşıt kredisi faiz oranı 1.39 oldu

Araç kredisi çekerek araba sahibi olmak isteyen kişilere ING Bank yeni kredi kampanyasını duyurdu. En uygun sıfır ve 2.el araç kredisi arayan kişilere 48 ay vadeli kredi müjdesi verdi.
Bu kredi ayakları yerden kesecek ING Bank gaza bastı en uygun taşıt kredisi faiz oranı 1.39 oldu

Yükselen araç fiyatları nedeniyle araba satın almak isteyen kişiler artık daha fazla kredi ihtiyacı duyarken bankaların yeni kredi teklifleri de açıklandı. Yapılan duyurular ile taşıt kredisi faiz oranları düşmeye devam ederken en uygun taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1.39 seviyesine çekildi. 

Daha önce bu oran yüzde 1,59 faiz oranı ile Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından sunuluyordu. Yeni kredi faiz oranı yüzde 1,39 olarak ilan edilirken en uygun kredi veren banka ise kamu bankalarını bile geride bırakmayı başaran ING Bank oldu. ING Bank ihtiyaç kredisi paketinde yüzde 0.99 hoş geldin faiz oranı sunarken araç kredisinde ise bu oran yüzde 1,39 seviyesine kadar çekildi. 

ING BANK TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Bankaların kredi faiz oranları Merkez Bankası tarafından politika faiz oranında yapılan indirimlere rağmen enflasyon ve döviz kurunda yaşanan yükseliş nedeniyle yukarı yönlü hareket ederken ING Bank sürpriz bir faiz indirimi yaptı. ING Bank hem araç kredisi hem de ihtiyaç kredisi paketinde müşterilerine özel kampanyalarını açıkladı. ING Bank sıfır araç kredisi paketinde en düşük faiz oranı yüzde 1,39 seviyesine çekildi. 

Bu kredi ayakları yerden kesecek ING Bank gaza bastı en uygun taşıt kredisi faiz oranı 1.39 oldu

ING BANK TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU! 50000 TL ARAÇ KREDİSİ TAKSİT TUTARI KAÇ TL?

Seçilen kredi vadesine göre ING Bank taşıt kredisi faiz oranı değişirken 12 ay vadeli 50 bin TL taşıt kredisi paketinde aylık ödeme 4 bin 652 TL olarak gerçekleşiyor. Daha uzun vadeli kredi çekmek isteyenler için 48 ay vadeli 50 bin TL kredi paketinde taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,89 seviyesine yükselirken kredinin aylık ödemesi ise 1.753 TL olarak gerçekleşiyor. Taşıt kredisi dosya masrafı ise 1.753 TL olarak gerçekleşiyor.