Bu SMS tam 25 bin TL kazandırıyor! Ziraat Bankası kampanyayı patlattı

Kamu bankaları arasında ilk sırada yer alan Ziraat Bankası müşterilerine yönelik yeni kampanyasını açıkladı. Başlatılan kampanyada SMS ile başvuru yapanlara 25 bin ihtiyaç kredisi verilecek!
Bu SMS tam 25 bin TL kazandırıyor! Ziraat Bankası kampanyayı patlattı

Bu SMS tam 25 bin TL kazandırıyor! Ziraat Bankası kampanyayı patlattı - Nakit paraya ihtiyacı olanlara yönelik olarak bankaların kredi kampanyaları yakından takip edilirken bankalar artık gelişen teknoloji ile müşterilerine bankaya gitmeden kredi çekme imkanı sunuyor. 

Bankadan kredi çekmek istiyorum diyen kişilere yönelik olarak düzenlenen kampanya kapsamında Ziraat Bankası müşterisi olsun ya da olmasın herkes nakit para ihtiyacı için tek bir SMS göndererek kredi başvurusu yapabilecekler. Bu sayede 36 aya kadar vadeli nakit para ihtiyaçları karşılanabilecek. 

ZİRAAT BANKASI SMS İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Türkiye'nin en büyük bankası olmasının yanı sıra devlet bankası olmasının da verdiği güçle hizmet sunan Ziraat Bankası SMS ihtiyaç kredisi başvurusu kampanyası başlattı. Yapılan açıklama kapsamında "Nakit ihtiyaçlarınız için artık tek bir mesajla kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Sistemimizde kayıtlı cep telefonunuzdan TUKETICI yazıp birer boşluk bırakarak T.C. Kimlik No, kredi tutarı, vade ve aylık net gelirinizi yazarak 4747'ye SMS gönderebilir ve kredi başvurunuzu hemen gerçekleştirebilirsiniz.

En kısa sürede kredi talebinizin cevabı cep telefonunuza gönderilecektir. Örn: TUKETICI 11111111111 10000 12 3000" ifadelerine yer verildi. Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler bankaya ya da şubeye gitmeden cep telefonlarından SMS göndererek ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilecekler. Kredi onayı alan kişiler Ziraat Bankası müşterisi olması durumunda anında onay aldıkları kredi tutarını anında hesaplarına yatırabilecekler. 

Bu SMS tam 25 bin TL kazandırıyor! Ziraat Bankası kampanyayı patlattı

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU! 36 AY VADELİ 25 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ KAÇ TL TAKSİTLE ÖDENİR?

Kredi onayı almaları durumunda 25 bin TL nakit para çekmek isteyen kişilerin ödemeleri gereken aylık taksit tutarı yüzde 1.79 faiz oranı ile 1.018,62 TL ödeme yapabilecekler.