Bu taksiti öderim diyene Halkbank'tan 400 Bin TL taşıt kredisi!

Taşıt kredisi kullanmak için bankaların kredi maliyetlerini sorgulayanlar düşük faizi Halkbank'ta bulabiliyorlar. Halkbank aylık kaç TL taksitle 400 Bin TL taşıt kredisi veriyor?
Bu taksiti öderim diyene Halkbank'tan 400 Bin TL taşıt kredisi!

Sıfır kilometre otomobil alımları için taşıt finansmanlarının büyük bir önemi var. Araç fiyatları çok yükselince artık bütçe sorunları çok daha fazla yaşanmaya başlandı. Bu sorunu almak ise bankaların taşıt kredisi kampanyaları ile mümkün olabiliyor. Ancak taşıt kredisi maliyetlerinde bankaların kredi politikalarına göre belirledikleri faiz oranları belirleyici oluyor. Halkbank ise taşıt kredisi kampanyası ile diğer tüm bankaların önüne geçmeyi başardı. 

UCUZ TAŞIT KREDİSİ HALKBANK'TA

Halkbank'ın taşıt kredisi kampanyası her gün binlerce kişiyi, otomobil sahibi yapıyor. Banka çok uygun maliyetlerle taşıt kredisi kullandırıyor. Sadece maliyet avantajı değil esnek ödeme imkanı da Halkbank tarafından müşterilere sunuluyor. Bu şekilde taşıt finansmanını Halkbank'tan temin edebilenler sıfır kilometre otomobil sahibi olabiliyorlar. 

Halkbank'ın taşıt kredisi aylık faizi yüzde 1,59 olarak açıklandı. Piyasaya göre düşük bir faizle taşıt kredisi kullandıran Halkbank böylece otomobil satın almak isteyenlere cazip bir teklifte bulunuyor. Bu teklif ile otomobil sahibi olmak bir benze olsun kolaylaşabiliyor. 

Halkbank'ın taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşteriler ilk taksit ödemelerinde erteleme imkanı da kullanabiliyorlar. Tamamen müşterinin tercih etmesine bağlı olarak ilk 2 ay taksitler ertelenebiliyor. Bu ödemesiz geçen sürede müşteriler gerekli bütçe ayarlamalarını yapabiliyorlar. 

Esnek ödeme imkanı da Halkbank'ın taşıt kredisi kampanyası ile sağladığı avantajlar arasında yer alıyor. Bu kapsamda müşteriler çektikleri taşıt kredisi için aylık eşit taksitli ödeme planı haricinde bir ödeme planı tercih edebiliyorlar. Gelir akışlarına en uygun ödeme planını seçen müşteriler taşıt kredisi geri ödemelerini böylece özelleştirebiliyorlar. 

Halkbank'ın taşıt kredisi kampanyasının bir diğer özelliği de azami vade süresi oluyor. Esasında tüm bankalar için BDDK tarafından konulan ve zorunlu olarak uyulması gereken kural Halkbank tarafından da uygulanıyor. Fatura değeri 400 Bin TL'ye kadar olan otomobiller için taşıt kredisi çekilecekse en fazla 48 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Ancak otomobilin fatura değeri 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasında olursa o zaman azami vade süresi 36 aya düşüyor. 

400 BİN TL TAŞIT KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMASI!

Bu taksiti öderim diyene Halkbank'tan 400 Bin TL taşıt kredisi!

Halkbank'tan taşıt kredisi kullananların kredi hesaplamaları aylık yüzde 1,59 faiz uygulanarak hesaplanıyor. 36 ay vadeli 400 Bin TL taşıt kredisi çekenler bankaya her ay 15.661 TL kredi taksiti ödüyorlar. Toplam kredi maliyeti ise 563.819 TL şeklinde hesaplanıyor.