Cepler dolacak yüzler gülecek Halkbank'tan günde 6.46 TL taksitle emeklilere 5000 TL anında ihtiyaç kredisi

Emeklilere özel ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer alan Halkbank düşük faiz desteği ile Emeklilere özel mini destek kredisi paketi ile göz doldurdu. İşte yeni destek kredisi paketinin detayları!
Cepler dolacak yüzler gülecek Halkbank'tan günde 6.46 TL taksitle emeklilere 5000 TL anında ihtiyaç kredisi

Ay sonunu getirmekte zorlanan emeklilere yönelik olarak başlatılan ihtiyaç kredisi destekleri her geçen gün artarken bu fırsatlardan birini de Halkbank sundu. Halk Bankası destek kredisi paketinde emeklilere en uygun faiz oranı ile nakit para desteği sağlayacağını açıklarken kredi limiti ise 5 bin TL olarak belirlendi. 

Halk Bankası emeklilere özel mini destek kredisi paketinde 5 bin liraya kadar olan nakit para talepleri için yüzde 1,55 faiz oranı ile borçlanma imkanı sunacağını ilan etti. Emeklinin kötü gün dostu olmaya devam eden ve yeni destek paketi duyurusu ile heyecan yaratan Halkbank acil nakit para ihtiyacı olan emeklilere de fırsat sunmuş oldu. 

HALKBANK MUTLU EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ NEDİR?

Nakit paraya ihtiyacı olan emeklilere yönelik olarak Halkbank tarafından sunulan finansal destek paketine Halkbank mutlu emekli ihtiyaç kredisi adı verilmektedir. Söz konusu kredi paketinden Halkbank emekli maaş müşterisi olan kişiler yararlanabilmektedir. Kredi başvuruları ise hem Halkbank şubeleri hem de Halkbank internet şubesi ve mobil şube uygulaması üzerinden de yapılabilmektedir. Halkbank mobil şifresi olan kişiler internet üzerinden başvuru yaparak şubeye gitmeden kredi çekme imkanından da yararlanabilmektedir. 

Cepler dolacak yüzler gülecek Halkbank'tan günde 6.46 TL taksitle emeklilere 5000 TL anında ihtiyaç kredisi

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU! 36 AY VADELİ 5 BİN TL KREDİ AYLIK TAKSİT TUTARI KAÇ TL?

Bankadan nakit para çekmek ve kredi kullanmak isteyen kişilere yönelik olarak Halk Bankası yüzde 1,55 faiz oranı ile adını en uygun kredi veren bankalar arasına yazdırmayı başardı. Halkbank ihtiyaç kredisi paketinde aylık taksit ödemesi 36 ay vadeli 5 bin TL ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda 194,20 TL olarak gerçekleşecek. 

Kredinin toplam geri ödemesi ise 6 bin 991,20 TL olarak hesaplanırken bu da 36 ay vadeli 5 bin TL ihtiyaç kredisi çeken kişilerin ödeyecekleri toplam faiz yükü bin 991,20 TL olarak gerçekleşmiş olacak. Kredi başvuruları ise Halkbank şubeleri ve mobil şube ile internet sitesi üzerinden de kabul edilecek. İnternet üzerinden yapılan başvurular ise aynı gün içerisinde başvurunun onaylanması durumunda sonuçlandırılacak ve ödemeler hesaplara yine otomatik olarak aynı gün içerisinde yatırılacak.