CEPTETEB ile harcayanlara alışverişlerinde 300 TL nakit iade ediliyor!

TEB, sunduğu yeni kampanyasında, CEPTETEB ile 6 ay boyunca CEPTETEB Banka Kartı ile yapılan online alışverişlerde %5 iade ediyor. Kampanyaya katılım için görüntülü görüşme ile CEPTETEB’li olmak gerekiyor.
CEPTETEB ile harcayanlara alışverişlerinde 300 TL nakit iade ediliyor!

Bugüne kadar CEPTETEB üzerinden sunduğu birçok kampanya ve avantajlı fırsatı ile dikkatleri çekmeyi başaran TEB, yeni kampanyasında da online alışverişlerde 300 TL’ye varan iade hediyesi ile dikkat çekiyor. TEB’in sunduğu kampanya dahilinde, dilediği yerden ve dilediği zaman görüntülü görüşme gerçekleştirerek CEPTETEB’li olanlara 6 ay boyunca, CEPTETEB Banka Kartı ile yapacağı online alışverişlerden %5 oranda iade kazanma fırsatı sunuluyor. Söz konusu kampanya dahlinde yeni CEPTETEB’li olanlara 300 TL’ye varan nakit iadesi yapılıyor. İşte detaylar…

CEPTETEB’DE NAKİT İADE KAMPANYASI

TEB’in sunduğu kampanya dahilinde, CEPTETEB Banka Kartı ile online alışveriş yapanlara her ay 50 TL ve 6 ay boyunca toplamda 300 TL’ye varan nakit iade ediliyor. Bu kampanyadan, dilediği zamanda ve dilediği yerde görüntülü görüşme yöntemi ile CEPTETEB’li olanlarda yararlanabiliyor. Kampanyada üstelik CEPTETB Banka Kartı ile yapılacak olan harcamalardan nakit iade kazanılıyor ve CEPTETEB Mobil uygulaması ve İnternet Şubesi üzerinden alınacak olan özel davet kodu ile bir arkadaşını CEPTETEB’li yapanlara da 1 yıl hediye Blu TV üyeliği veriliyor.

KAMPANYA DETAYLARI

CEPTETEB ile harcayanlara alışverişlerinde 300 TL nakit iade ediliyor!

1 Temmuz – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında devam eden kampanyaya katılmak isteyenlerin CEPTETEB Mobil uygulaması üzerinden görüntülü görüşme yaparak ya da CEPTETEB resmi internet adresi üzerinde yer alan “Müşteri Ol” başvuru formunu doldurarak ilk kez CEPTETEB’li olması gerekiyor. CEPTETEB hesabı açıldıktan sonra CEPTETEB Banka Kartı sahibi olanlar, anında harcamalarına başlayarak nakit iade kampanyasından yararlanabiliyor.

KAMPANYADA NASIL KAZANILIR?

CEPTETEB kampanyasında kazanmak isteyenlerin söz konusu dahilinde aylık toplamda 1.000 TL ve üzeri harcama yapması gerekiyor. Aylık harcama koşulu sağlandığında, toplam harcama içerisindeki online harcamanın tutarının %5’i kadarı müşteriye aylık olarak iade ediliyor. Bu kampanyaya katılan TEB müşterileri böylece aylık 50 TL ve 6 ay boyunca toplamda 300 TL’ye varan nakit iadesinden yararlanabiliyor. Kampanyaya vergi, kuyum ve bireysek emeklilik ödemeleri dahil edilmiyor.