Citroen 2022'nin son kampanyasını açıkladı! Faizsiz kredi desteği ile sıfır otomobil satışı!

Aralık ayı araba kampanyalarını açıklayan Citroen yine tüm modellerde müşterilere çeşitli kredi destekleri veriyor.
Citroen 2022'nin son kampanyasını açıkladı! Faizsiz kredi desteği ile sıfır otomobil satışı!

Otomobil firmalarının araba kampanyaları açıklanmaya devam ediliyor. Firmalar 2022 yılının son kampanyalarını açıklıyorlar. Bu firmalardan birisi de Citroen oldu. Fransız devi Citroen tarafından yıl sonuna kadar devam edecek olan araba kampanyaları ilan edildi. Bu kampanyalar kapsamında müşterilere çeşitli kredi desteklerinin verileceği açıklandı.

CİTROEN C3 AİRCROSS KREDİ DESTEĞİ KAMPANYASI

Aralık ayının sonuna kadar Citroen C3 Aircross model araç satın almak isteyenlere firma tarafından kredi imkanları sağlanıyor. Bu kapsamda 12 ay vadeli 80 Bin TL kredi faizsiz olarak kullandırılıyor. Bir ikinci seçenek ise 12 ay vadeli 120 Bin TL krediyi aylık 0,99 faizle kullanmak oluyor. Müşterilerden bu iki seçenekten birisini seçmeleri isteniyor.

CİTROEN C4 KREDİ DESTEĞİ KAMPANYASI

Citroen c4 modeli için de iki farklı kredi teklifi yapılıyor. 12 ay vadeli 80 Bin TL krediyi faizsiz kullanmak veya 12 ay vadeli 120 Bin TL krediyi aylık 0,99 faizle kullanmak seçenekleri müşterilere sunuluyor. Müşteriler bu iki tekliften istedikleri birisini seçerek sıfır kilometre Citroen C4 alabiliyorlar.

CİTROEN C5 AİRCROSS KREDİ DESTEĞİ KAMPANYASI

Citroen C5 Aircross için de firmanın kredi teklifleri açıklandı. Buna göre 12 ay vadeli 170 Bin TL kredi faizsiz olarak kullanılabiliyor. Bir alternatif teklife göre de 12 ay vadeli 240 Bin TL krediyi müşteriler aylık yüzde 0,99 faizle çekebiliyorlar.

Citroen’in ticari araçları için de müşterilere benzer kredi destekleri veriliyor. Bu kredi desteği kampanyaları 2022 yılının sonuna kadar devam edecek. 2023 yılında ise hem otomobillerin model yılları değişecek hem de kredi desteklerinde değişiklikler yapılacak.