Citroen C5 Aircross 40 Bin TL takas desteği ve faizsiz kredi ile satışa çıktı!

Otomobil firmaları araba kampanyalarını açıklamaya devam ediyorlar. Citroen Yeni C5 Aircross için Aralık kampanyası açıklandı.
Citroen C5 Aircross 40 Bin TL takas desteği ve faizsiz kredi ile satışa çıktı!

Türkiye’de otomobil firmalarının araç satış sayılarını arttırma yolları araba kampanyalarından geçiyor. Araç satın almak isteyenler araba kampanyalarını inceleyerek karar veriyorlar. Araba kampanyaları ile müşterilere sağlanan imkanlar araç sahibi olmayı biraz olsun kolaylaştırabiliyor. Otomobil ihtiyacı olanlar ise araba kampanyalarını en küçük ayrıntısına kadar inceliyorlar.

CİTROEN YENİ KAMPANYALARI AÇIKLADI!

Araba kampanyaları ile alakalı olarak firmaların açıklamaları büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Citroen firması da yıl sonu8 araba kampanyalarını açıkladı. Firma tarafından müşterilere yine çok özel imkanlar veriliyor. Bu özel imkanları değerlendirmek isteyenler ise Citroen yetkili satıcılarına başvurarak sıfır kilometre otomobil sahibi oluyorlar.

CİTROEN C5 AİRCROSS YIL SONU KAMPANYASI

Citroen firması tarafından açıklanan yıl sonu araba kampanyaları içerisinde en dikkat çekici olanı Citroen C5 Aircross için düzenlenen kampanya oldu. Müşterilere bu kampanya ile çok özel iki imkan bir arada sunuldu.

Sıfır kilometre Citroen C5 Aircross satın almak isteyenlere firma tarafından iki kredi teklifi yapılıyor. Müşteriler bu iki tekliften birisini tercih ediyorlar. 12 ay vadeli 170 Bin TL’lik kredi desteği müşterilere faizsiz olarak veriliyor. Bir diğer teklif ise 12 ay vadeli 240 Bin TL kredinin aylık 0,99 faizle verilmesi oldu. Müşteriler kendi finansal durumlarına göre bu iki tekliften birisini seçiyorlar.

Citroen C5 Aircross için müşterilere sunulan bir diğer imkan da takas desteği oluyor. Mevcut otomobillerini takasa sokmak isteyen müşterilere 40 Bin TL’lik bir destek veriliyor. Bu desteği kullananlar için Citroen C5 Aircross fiyatı 40 Bin TL ucuzlamış oluyor. Bu çok özel imkan için yoğun bir talep olması bekleniyor.

Citroen C5 Aircross için merak edilen bir konu da fiyat oluyor. Bu otomobil için 4 farklı donanım seçeneği bulunuyor. Citroen’in açıkladığı fiyat listesine göre en ucuz Citroen C5 Aircross 1 Milyon 24 Bin TL’den, en pahalısı ise 1 Milyon 123 Bin TL’den satılıyor.