Citroen'den araç fiyatlarına damping! Daha ucuzu yok en ucuz sıfır araba fiyatı 246 bin TL'ye çekildi

Sıfır araba sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için Citroen yeni kampanyasını duyurdu. Citroen Şubat 2023 kampanyası ile sıfır araç almak isteyenlere fırsat üzerine fırsat sunuldu.
Citroen'den araç fiyatlarına damping! Daha ucuzu yok en ucuz sıfır araba fiyatı 246 bin TL'ye çekildi

Citroen'den araç fiyatlarına damping! Daha ucuzu yok en ucuz sıfır araba fiyatı 246 bin TL'ye çekildi - Sıfır araç fiyatları yaşanan yükseliş ile cepleri yakmaya devam ederken ucuz araba almak isteyen kişiler için alternatif çözüm önerileri de sunulmaya başlanmıştı. 

Şehir içi kullanıma uygun, elektrikli küçük arabalar hem park etme kolaylığı, hem düşük fiyatları hem de ucuz tüketim maliyeti ile dikkat çekerken Citroen bu kategoride AMI modeli ile yarışa katılmış ve düşük satış fiyatı ile sunduğu araç ile dikkatleri üzerine çekmişti. Şubat ayına özel yeni fiyat listesi yayımlandı. 

EN UCUZ SIFIR ARABA KAÇ TL? CİTROEN AMİ ŞUBAT 2023 SATIŞ FİYATI NE KADAR?

Türkiye'nin en çok satılan araba modelleri arasında yer alan Citroen Şubat ayına özel yeni satış fiyatları ve kampanyalarını açıkladı. Sıfır araç almak isteyen müşterilerine yönelik kredi kampanyaları da sunarak faizsiz yani sıfır faizli olarak kredi desteği de sağlayan Citroen sıfır araç için en ucuz satış fiyatını ise Citroen AMİ modeli için sundu. 

Citroen'den araç fiyatlarına damping! Daha ucuzu yok en ucuz sıfır araba fiyatı 246 bin TL'ye çekildi

Citroen AMI için yayımlanan Şubat ayı fiyat listesi ile anahtar teslim satış fiyatı 245 bin 900 TL olarak ilan edildi. Yapılan açıklamada "İnternet sitemizde belirtilen anahtar teslim fiyatları, standart donanımlı versiyonlara aittir.

 İlave opsiyon talep edilmesi durumunda opsiyon bedeli, standart donanımlı araç fiyatının üzerine eklenecek ve 31 Ekim 2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 492 Sayılı Harçlar Kanununa Bağlı(4) Sayılı Tarifenin “I - Tapu İşlemleri” Başlıklı Bölümünün 20 / a Fıkrası, 3065 Sayılı Katma Değer Vergisi Kanununun 28 inci ve 29 uncu Maddeleri ile 4760 Sayılı Özel Tüketim Vergisi Kanununun 12 nci Maddesi Gereğince Karar Verilmesi Hakkında Karar(Karar Sayısı: 287) kararı gereğince, araçların Özel Tüketim Vergisi oranları, araç ve opsiyon bedeli toplamı üzerinden hesaplanacaktır. Araçlara eklenecek ilave opsiyonların fiyatları, ÖTV oranına göre değişiklik gösterebilecektir" denilerek olası ÖTV düzenlemesi ile fiyatlarda değişim yaşanması halinde bu farkın da fiyatlara yansıtılabileceği ifade edildi.