Cumhurbaşkanı onaylı destek kredileri! Halkbank 100 Bin TL'den 500 Bin TL'ye kadar kredi veriyor!

Halkbank tarafından devlet destekli krediler dağıtılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda 100 Bin TL’den 500 Bin TL’Ye kadar faizsiz ve düşük faizli krediler veriliyor.
Cumhurbaşkanı onaylı destek kredileri! Halkbank 100 Bin TL'den 500 Bin TL'ye kadar kredi veriyor!

Türkiye’de devlet tarafından vatandaşlara çeşitli destek kredileri veriliyor. Bu krediler de kamu bankaları aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılıyor. Özellikle Halkbank çeşitli destek kredileri ile vatandaşların finansman sorunlarına çok özel çözümler getiriyor. Bu destek kredilerini kullananlar ise kredi türüne göre ya faiz ödemiyorlar ya da çok cüzi bir faiz ile finansman desteği alabiliyorlar.

HALKBANK KADINLARI DESTEKLİYOR!

Halkbank’ın bir süredir sürdürdüğü kredi politikası kapsamında kadınlara çeşitli krediler temin ediliyor. Çalışma hayatında kadınların daha aktif bir rol oynamasını ilke olarak benimseyen Halkbank bu kapsamda farklı farklı destek kredisi kampanyası düzenliyor. Bu doğrultuda uygulamaya sokulan destek kredisi kampanyaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla kullandırılıyor.

100 BİN TL KADIN GİRİŞİMCİ KREDİSİ

Halkbank’ın uyguladığı destek kredisi kampanyalarından birisi de Kadın Girişimci Kredisi oldu. Bu kapsamda kadın girişimcilere 100 Bin TL’ye kadar kredi kullandırılıyor. 6 ay Anapara Ödemesiz olarak kullandırılan bu kredinin 36 ay vadeli olacak şekilde verildiği belirtildi. Çok düşük bir faizle verilen bu kredi ile kadın girişimciler kredi vadesi süresince Havale ve EFT işlemleri için de ücret ödemiyorlar.

Cumhurbaşkanı onaylı destek kredileri! Halkbank 100 Bin TL'den 500 Bin TL'ye kadar kredi veriyor!

FAİZSİZ 500 BİN TL KREDİSİ KAMPANYASI

Halkbank’ın bir diğer kampanyası ise faizsiz olarak kadın girişimcilere verilen 500 Bin TL limitli kredi oldu. Bu krediden yararlanabilmek için en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olmak ve ilgili meslek kolunda son 1 yıl içinde işletme kurmuş olmak gerekiyor. Bu kredi için 60 ay vade uygulanıyor. Ödeme periyotları ise müşteriler tarafından belirleniyor. Müşteriler aylık, 3 aylık veya 6 aylık periyotlarda taksit ödemesi yapabiliyorlar.

KOSGEB DESTEKLİ KREDİLER!

Halkbank üzerinden kadınlara KOSGEB destekli krediler de veriliyor. Bu krediler müşterinin işletmesinin türüne, büyüklüğüne, geçmişine göre belirleniyor. 70 Bin TL’den başlayarak 500 Bin TL limite kadar çıkabilen destek kredileri belirli koşullarda kadınlara veriliyor. Kredi başvuruları Halkbank şubelerinden yapılırken onaylanan krediler müşterilerin kullanımına hemen sunuluyor. Bu kredilere dair kapsamlı bilgiler ise Halkbank şubelerinden öğrenilebiliyor.