Cumhurbaşkanı onaylı destek kredisi! Halkbank 1.185 TL taksitle 50 Bin TL veriyor!

Kamu bankalarından vatandaşlara ucuz kredi imkanları sunulmaya devam ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan destek kredisi kapsamında Halkbank vatandaşlara 0,99 faizle 50 Bin TL veriyor.
Cumhurbaşkanı onaylı destek kredisi! Halkbank 1.185 TL taksitle 50 Bin TL veriyor!

Türkiye’de son dönemlerde vatandaşlara çeşitli destek ödemeleri yapılıyor. Bu desteklerin bir kısmı karşılıksız olurken bir kısmı da kamu bankalarından destek kredisi şeklinde olabiliyor. Kamu bankalarının destek kredileri de çokça vatandaşın yararlandığı krediler arasında yer alıyor. Bu destek kredileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı ile vatandaşlara veriliyor. Halkbank da böyle bir destek kredisi kampanyası ile vatandaşlara nakit desteği sağlıyor.

HALKBANK’TAN 0,99 FAİZLİ KREDİ!

Halkbank tarafından yapılan kampanya açıklamasına göre vatandaşlara aylık 0,99 faizli destek kredisi veriliyor. Bu kredinin asıl faizinin bir kısmı devlet tarafından karşılanıyor. Vatandaşlara ise sadece aylık 0,99 faiz yansıtılıyor. Bu oran da oldukça düşük bir maliyeti ifade ediyor. Krediyi kullanan vatandaşlar bu imkanı herhangi bir bankada da bulamıyor. Faiz maliyeti en dip seviyede olan bu krediyi çekmek başlı başına bir avantaj oluyor.

60 AY VADE!

Halkbank’ın destek kredisi kampanyası kapsamında temin ettiği bu kredinin azami vade süresi ise vatandaşlar için ayrı bir imkan oluyor. İhtiyaç kredisi gibi bir kredide vatandaşlara 36 aya kadar vade imkanı veriliyor. Oysa bu destek kredisinin azami vade süresi 60 ay olabiliyor. Krediyi çeken vatandaşlar geri ödemeyi 5 yıl içerisinde aydan aya taksitler halinde yapabiliyorlar. Düzenli ödeme yapılması koşuluyla ekstradan herhangi bir ödeme ile de karşılaşılmıyor.

KİMLERE BU KREDİ VERİLİYOR?

Halkbank’ın 60 ay vadeli ve aylık 0,99 faizli destek kredisinden yararlanmanın tek bir ön koşulu bulunuyor. Bu krediyi çekecek olanların konutlarının ısı yalıtımlarını yaptırmaları gerekiyor. Isı yalıtım işlemleri için vatandaşların karşılarına çıkan maliyetler Halkbank’tan verilen bu destek kredisi ile karşılanabiliyor. Hangi harcamaların bu krediye konu olabileceği de açıklandı. Buna göre yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri dış cephe mantolama, konutun zemin, duvar ve tavanının ısı, su, ses ve yangın yalıtımları için ortaya çıkan masraflar bu çekilecek destek kredisi ile ödenebiliyor.

KREDİ MALİYETİ AÇIKLANDI!

Cumhurbaşkanı onaylı destek kredisi! Halkbank 1.185 TL taksitle 50 Bin TL veriyor!

Halkbank tarafından 60 ay vadeli ve aylık 0,99 faizli olarak verilen destek kredisi kapsamında 50 Bin TL’ye kadar kredi kullanılabiliyor. 60 ay vadeli olan bu destek kredisini kullananlar bankaya her ay 1.185 TL taksit ödemesi yapıyorlar. Sabit taksitle ödeme yapılan kredi taksitleri 5 yıl devam ediyor.