Cumhurbaşkanı'ndan son dakika yeni kredi müjdesi! Ziraat Bankası Halkbank Vakıfbank o kişilere 6 ay ertelemeli faizsiz kredi verecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda yeni kredi müjdesi verdi. Cumhurbaşkanı kredi açıklaması son dakika yeni kredi müjdesi detayları haberimizde...
Cumhurbaşkanı'ndan son dakika yeni kredi müjdesi! Ziraat Bankası Halkbank Vakıfbank o kişilere 6 ay ertelemeli faizsiz kredi verecek

Cumhurbaşkanı'ndan son dakika yeni kredi müjdesi! Ziraat Bankası Halkbank Vakıfbank o kişilere 6 ay ertelemeli faizsiz kredi verecek... Dün yapılan emeklilikte yaşa takılanlar EYT yasası ile milyonlarca kişiye erken emeklilik kapısı açılırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü programını Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen "1 Milyon İstihdam Projesi" Kamuoyu Bilgilendirme etkinliğine ayırdı.

Düzenlenen programda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kredi müjdesi verdi. Programda özel bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ülke ekonomisinin kalkınması adına teknolojiyi desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini söyleyecek. Bu kapsamda kamu bankaları üzerinden yeni faizsiz kredi desteği verileceği ilan edildi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SON DAKİKA KREDİ AÇIKLAMASI: 5 KREDİ MÜJDESİ GELDİ! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmasında "Hazine Destekli Kefalet Sistemi kapsamında açıkladığımız 200 milyar liralık desteğin 4 milyar liralık kısmını, Teknoloji Destek Paketi olarak ayırdık. Bu paketle teknoloji odaklı yazılım, blok zinciri, yapay zeka, akıllı şehir gibi alanlarda KOBİ ölçeğine sahip teknoloji firmalarımızı destekleyeceğiz" diyerek 4 milyarlık kredi paketini duyurdu. 

KAMU BANKALARI FAİZSİZ KREDİ MÜJDESİ GELDİ! 6 AY ERTELEMELİ KREDİ KİMLERE VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu  pakete ek olarak 1 milyar lira kefalet limitine haiz dijital dönüşümü destekleme kredisi vereceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan kamu bankaları üzerinden aynı zamanda bilişim alanındaki girişimlere özel olarak 6 ay ötelemeli destek kredisi vereceklerini söyledi.

  Söz konusu kredi paketi Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank üzerinden verilecek olan kredi paketi için kamu bankalarının yapacağı açıklama beklenecek. Kredi paketinin detaylarının Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından yapılması bekleniyor. Kredi başvur şartları, kişi ve işletme başına düşen kredi limiti gibi koşullar için yapılacak olan yeni duyuru beklenecek.