Cüzdanında Axess kartı olanlar dikkat! Market alışverişlerine 120 TL indirim hediye ediliyor!

Axess ile market alışverişi yapanlara 120 TL indirim fırsatı sunuluyor. Market ve gıda sektörü harcamalarını kapsayan bu kampanyada son gün 31 Ağustos…
Cüzdanında Axess kartı olanlar dikkat! Market alışverişlerine 120 TL indirim hediye ediliyor!

Son dönemlerde artan ürün ve hizmet fiyatları, etkisini en çok da market ürünlerinde göstermeye başladı. Market ürünlerinde yeni etiketler raflardaki yerini aldıkça, vatandaşlar da market alışverişlerinde en uygun adresi bulmak adına araştırmalarını artırdı. Uygun seçenekleri değerlendirmek isteyen vatandaşlar, market alışverişlerinden nasıl tasarruf sağlanacağının yollarını arıyor. Bu kapsamda birçok kampanya gündeme geliyordu ve bu kampanyalardan bir yenisi şimdi Axess ile sunuluyor. Axess ile market ve gıda sektöründe yapılan alışverişlere 120 TL chip para fırsatı sunuluyor. İşte detaylar…

AXESS ALIŞVERİŞLERİNE 120 TL CHIP PARA HEDİYE

Türkiye’nin en büyük ve en köklü bankalarından biri olan Akbank, Axess müşterilerine özel cazip kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Daha önce sayısız kampanya ve avantajlı fırsat sunan Akbank, bu kez de Axess müşterilerine özel alışveriş kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde Axess ile market ve gıda alışverişlerinde 120 TL chip para fırsatı sunuluyor. Kampanya dahilinde, market ve gıda sektörlerinde yapılacak 300 TL ve üzeri her ikinci alışverişe 30 TL ve toplamda 120 TL chip para hediye ediliyor. Kampanya 31 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuruları kabul ediyor.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Cüzdanında Axess kartı olanlar dikkat! Market alışverişlerine 120 TL indirim hediye ediliyor!

1 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında söz konusu kampanyaya katılan Akbank müşterileri, yurtiçinde 300 TL ve üzeri market, gıda, manav ve şarküteri sektörlerindeki her ikinci harcamalarına 30’ar ve toplamda 120 TL chip para kazanıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin, ilk harcama öncesinde asıl kart sahibi olarak Juzdan uygulamasından “Hemen Katıl” butonuna tıklaması gerekiyor. İsteyen vatandaşlar Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarası üzerinden “GIDA” yazıp 4566’ya SMS göndererek de kampanyaya dahil olabiliyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Söz konusu kampanyaya internet harcamaları ve yurtdışı alışverişleri dahil edilmiyor. Kazanılan chip para hediyeleri, kampanya şartları gerçekleştirildikten sonra karta yükleniyor. Kampanyaya Wings, Bak’O Card Axess (Odea Bank), ticari kartlar, banka kartları ve Free kartlar dahil edilmiyor. Chip para kullanılarak yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilmiyor.