Cüzdanında bankkart olanlara duyuru! 9 gün içinde Ziraat Bankası bu işlemi yapana 500 TL para iadesi yapacak

Ziraat Bankası kampanyaları tüm hızı ile devam ederken Bank Kart sahiplerine özel ödül parası kazanabilecekleri kampanyalara dair yeni açıklama yapıldı. Ziraat Bankkart kampanya ile harcarken para kazanabileceksiniz!
Cüzdanında bankkart olanlara duyuru! 9 gün içinde Ziraat Bankası bu işlemi yapana 500 TL para iadesi yapacak

Cüzdanında bankkart olanlara duyuru! 9 gün içinde Ziraat Bankası bu işlemi yapana 500 TL para iadesi yapacak - Türkiye'nin en büyük bankası olmasının yanı sıra kamu bankası olması ile de büyük bir güce sahip olan Ziraat Bankası müşterilerine özel yeni kampanyalar ile destek olmaya devam ediyor. 

Ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşların destekçisi olmaya devam eden Ziraat Bankası yükselen enflasyon nedeni ile artan harcamalar üzerinden para iadesi kazanılmasına olanak sağlıyor. Bu kampanyalardan biri de beyaz eşya alışverişi yapmayı düşünen kişiler için açıklandı. 

ZİRAAT BANKASI BANKKART MART 2023 KAMPANYALARI! 500 TL PARA İADESİ NASIL KAZANILIR?

Bankkart sahiplerine özel olarak açıklanan "Beyaz Eşya Alışverişlerinize Toplamda 500 TL Bankkart Lira" kampanyası için geri sayım başladı. Sadece 9 günlük başvuru süresi kalan kampanya da anlaşmalı beyaz eşya sektörü mağazalarından yapılan harcamalarda toplamda 500 TL para puan kazanabilmesine olanak sağlanacak. 

 Kampanyaya katılmak isteyen kişilere Ziraat Bankası "21 Şubat - 21 Mart 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı Beyaz Eşya sektöründe yer alan üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 5.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde 250 TL, toplamda 500 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı" denilerek kampanya detayları açıklandı. 

Cüzdanında bankkart olanlara duyuru! 9 gün içinde Ziraat Bankası bu işlemi yapana 500 TL para iadesi yapacak

Kampanya 21 Şubat - 21 Mart 2023 tarihlerinde geçerli olup, kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den veya BESYA yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanmalıdır.

Kampanyaya katılan müşterilerimiz, kampanya süresince Bankkart ile Bankkart anlaşmalı Beyaz Eşya sektöründe yer alan üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacakları her 5.000 TL ve üzeri alışverişlere 250 TL, toplamda 500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

Ana faaliyeti beyaz eşya sektörü olmayan e-ticaret ve ana faaliyeti beyez eşya sektörü olmayan fiziki üye işyerlerinden yapılacak beyaz eşya alışverişleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya Bireysel Bankkart, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahibi müşterilerimiz için geçerlidir. 

Kampanyaya katılan kişiler yapmış oldukları harcamalar üzerinden 500 TL'ye varan para iadesi alabilecekler.