Dananın kuyruğu o tarihte kopuyor! EYT'lilere büyük promosyon piyangosu vuracak

Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT yasasının Resmi Gazete'de yayımlanırken EYT başvuruları da başlamıştı. Başvuru ile beraber EYT'lilere en yüksek promosyon veren banka için araştırmalarda da yoğunlaştı.
Dananın kuyruğu o tarihte kopuyor! EYT'lilere büyük promosyon piyangosu vuracak

Dananın kuyruğu o tarihte kopuyor! EYT'lilere büyük promosyon piyangosu vuracak - 2 milyon 250 bin kişinin hemen 4 milyon kişinin ise kademeli olarak emekli olmasını sağlayacak olan EYT yasası için beklenen onay çıkmış, Resmi Gazete'de yayımlanan kanun yasalaşmıştı. 

Kanunun resmiyet kazanması ile başvuru ekranı açılırken EYT'lilerin emekli maaşları için bankalar arasında büyük bir rekabet başladı. Mevduat açığı olan bankalar emeklilerin maaşlarına talip olurken en yüksek teklifi sunmak adına yeni rakamlar açıklandı. Pek çok banka promosyonu güncellerken bazı bankalar ise EYT'lilere özel promosyon teklifi sunmayı tercih etti. 

EYT'LİLERE EN YÜKSEK MAAŞ PROMOSYONU VEREN BANKA HANGİSİ?

Bankaların promosyon yarışması Mart ayı itibari ile başlarken yeni rakamlarda peş peşe açıklandı. Kamu bankaları bir kere daha SGK tarafından açıklanan net promosyon rakamı üzerinden teklif sunarken özel bankalar ise rakamlarını yükseltti. EYT'lilere an itibari ile en yüksek promosyon teklifini sunan banka 9 bin 200 TL'lik ek promosyon ödemesi ile QNB Finansbank oldu. 

Dananın kuyruğu o tarihte kopuyor! EYT'lilere büyük promosyon piyangosu vuracak

QNB Finansbank Emekli Maaşı Taşıma Kampanyası hakkında yapılan açıklamada "Emeklilere 9.200 TL’ye varan emeklilik ödülü Cep telefonunuzdan vereceğiniz dijital onay sayesinde şubeye gelmeden maaşınızı taşıyın, 8.000 TL ‘ye varan nakit promosyon kazanın. 8.000 TL ‘ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 9.200 TL’ye varan emeklilik ödülü" denilerek kampanya açıklandı. 

 EYT'LİLERE EN YÜKSEK PROMOSYON TEKLİFİ NİSAN'DA MI GELECEK?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT'liler için promosyon teklifleri için asıl hamlenin Nisan ayı itibari ile geleceği iddia edildi. Yapılan açıklamada Nisan ayında EYT'lilerin ilk maaşlarını alacakları, ilk maaş öncesinde bankaların gerçek tekliflerini açıklayacakları belirtildi. Kulislerde konuşulan rakamlar 10 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.