Dubai kapıları ardına kadar dayadı! 85 bin TL maaşla işçi alımı yapacak!

Yurt dışında yaşamak ve çalışmak isteyen kişiler sık sık yurt dışı iş ilanlarına göz atmaya devam ederken yurt dışında çalışmak isteyen vatandaşın gözü Dubai'ye çevrildi.
Dubai kapıları ardına kadar dayadı! 85 bin TL maaşla işçi alımı yapacak!

Türkiye'den milyonlarca kişi yurt dışında çalışmak için sık sık yurt dışı iş ilanlarına göz atmaya devam ederken Dubai kapılarını yavaş yavaş aralamaya başladı. Özellikle de turist yoğunluğunun yaşandığı aylarda Türk işçi akımı yurt dışına daha fazla sayıda olurken çalışmak için oldukça elverişli ülkelerden birisi de Dubai olarak görülüyor. 

Yurt dışında yaşamak ve çalışmak isteyen kişiler sık sık yurt dışı iş ilanlarına göz atmaya devam ederken yurt dışında çalışmak isteyen vatandaşın gözü Dubai'ye çevrildi. Her yıl binlerce Türk işçi alımı gerçekleştiren Dubai için vatandaşlar çalışma şartlarını ve maaş düzeylerini araştırmaya başladı. Sunduğu elverişli şartlarla sürekli olarak göç alan Dubai yurt dışında çalışmak isteyenlerin de gözdesi oldu. 

DUBAİ İŞ İLANLARI

Birçok ülkeye kıyasla Türk işçilerin çalışmak için daha çok tercih ettiği Dubai'de çalışma fırsatının nasıl bulunduğu merak konusu oldu. Dubai'de çalışma fırsatı elde etmek isteyen kişiler çalışma şartlarını, maaşları ve Dubai'de nasıl çalışabileceklerini sık sık araştırmaya devam ediyor. Deneyiminize göre birçok koldan iş fırsatı yakalayabileceğiniz Dubai'de özellikle de Türk işçiler için turizm olmazsa olmaz sektörler arasında yer alıyor. 

Dubai'de birçok otelin bulunması Türk işçileri daha çok turizm sektöründe çalışmaya iterken İngilizce seviyeniz bu noktada büyük önem taşıyor. Dil seviyenizle gireceğiniz iş kolu bir hayli alakalı olurken diğer ülkelerde olduğu gibi Dubai'de de hizmet sektöründe çalışmak için dil bilginizin olması gerekiyor. Bunun yanı sıra Dubai'de çalışmak için iş bulduğunuz firmanın sizlere sponsor olması gereklidir. 

DUBAİ ÇALIŞMA İZNİ NASIL ALINIR?

Birçok kişi Dubai'de çalışmak için çalışma izninin nasıl alındığını merak ediyor. Dubai'de çalışma izni almak için gerekli evraklar şu şekilde listelenebilir;

  • Orijinal e-imza kartı
  • 1 adet fotoğraf
  • En az 6 ay geçerliliği olan pasaport
  • Akademik nitelikleri gösteren belgeler
  • Dubai'deki bir şirketle iş sözleşmesi

Dubai'de çalışmak isteyen kişilerin en çok araştırdığı konular arasında Dubai asgari ücreti yer almaktadır. Dubai'de ortalama maaş ayda 21500 AED'dir yani 5853,37 Amerika Dolarına denk gelir. Hizmet verilen sektöre göre değişkenlik gösteren Dubai ortalama maaşları ile aylık 85 bin TL kazanmanız mümkündür.