Düşen araç satışlarına yeni destek Halkbank o kişilere 84 ay vadeli araç kredisi veriyor

Halkbank esnaf kredisi paketler ile büyük yankı uyandırırken bir kredi müjdesi de sıfır araç almak isteyen kişilere verildi. Halkbank 84 ay vadeli araç kredisi başvuru şartları neler, kimler alabilir?
Düşen araç satışlarına yeni destek Halkbank o kişilere 84 ay vadeli araç kredisi veriyor

Yükselen araç fiyatları araba sahibi olmak istiyorum diyen kişilerin belini bükerken Halk Bankası hem düşük faizli hem de uzun vadeli araç kredisi müjdesi vererek kredi çekmek istiyorum diyen müşterilerine büyük kolaylık sundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni destek kredisi paketinin içerisinden araç sahibi olmak isteyenlere de müjdeli haber verildi. 

Hatırlanacağı üzere gerçekleştirilen son kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika kredi açıklaması yapmış, milyonlarca esnafa ve girişimciye faizsiz destek kredisi müjdesi vermişti. Yine düşük faizli kredi paketleri ile yeni destek kredisi paketleri de kullanıma sunulmuştu. Bu kredi paketlerinden biri de Halkbank tarafından kullanıma sunuldu. 

HALKBANK'TAN SIFIR ARAÇ  SATIŞLARINA DEV DESTEK! 84 AY VADELİ TAŞIT KREDİSİ KİMLERE VERİLİR?

Bir yandan yükselen araç fiyatları bir yandan da taşıt kredisi faiz oranlarında ki yukarı yönlü hareketlilik araç satışlarını bıçak gibi keserken Halkbank yeni destek kredisi paketi ile araç satışlarını da destekleme kararı aldı. Düzenlenen kredi paketi kapsamında sıfır araç almak isteyen kişilere yönelik olarak 84 ay vadeli taşıt kredisi verileceği ilan edildi. 

Düşen araç satışlarına yeni destek Halkbank o kişilere 84 ay vadeli araç kredisi veriyor

Halkbank esnaf kredisi paketi kampanyası ile duyurulan yeni kredi paketinde "Mesleki faaliyetinizle uyumlu iş yeri ve taşıt alımına yönelik olarak, 1.500.000.-TL’ye kadar yatırım kredisi kullanabilirsiniz. İş yeri alımlarında 120 aya kadar, taşıt alımlarında ise 84 aya kadar aylık ve 3 aylık ödeme seçenekleri ile uzun vade avantajından faydalanabilirsiniz" diyerek 7 yıl vadeli kredi müjdesi verildi. 

Düşen araç satışlarına yeni destek Halkbank o kişilere 84 ay vadeli araç kredisi veriyor

7 YIL VADELİ ARAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin öncelikli olarak sıfır araç satın alma şartını yerine getirmeleri gerekiyor. Düzenlenen kampanyadan sadece sıfır araç almak isteyen başvuru sahipleri yararlanabiliyor. Yine kredi başvurusu için mutlaka kredi başvuru formu doldurmak isteyen kişilerin Esnaf ve sanatkarlar Odası ve Siciline kayıtlı faal esnaf ve sanatkar olaması şartı bulunuyor. Bu şartı yerine getiren kişiler satın alacakları sıfır araç için nakit para desteğine ihtiyaç duymaları durumunda 84 ay vadeli araç kredisi çekme hakkına sahip bulunuyor. Kredi başvurusu ise Halkbank şubeleri üzerinden kabul ediliyor.