Ekim ayı zam yağmuru ile başladı! Bir dev zam haberi de sigaraya verildi, sigara fiyatlarına yeni güncelleme kapıda

Ekim ayının gelmesi ile zam yağmuru başlarken bir zam haberi de sigara tiryakilerine verildi. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş son dakika sigar zammı açıklaması yaptı. Detaylar geliyor...
Ekim ayı zam yağmuru ile başladı! Bir dev zam haberi de sigaraya verildi, sigara fiyatlarına yeni güncelleme kapıda

Yeni zamlar peş peşe açıklanmaya devam ederken bir son dakika zam haberi de sigara fiyatları için duyuruldu. Son dönemde fiyatı en çok zamlanan ürünler arasında yer alan sigara ve alkollü içecek fiyatlarına yeni zam haberleri verildi. 

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş tarafından yapılan son dakika duyurusu ile sigara fiyatlarına yeni zam geleceği ilan edildi. 2022 yılının ilk 8 aylık döneminde ortalama sigara fiyatlarına 8 TL zam gelirken 5 kere zam yapılan sigara fiyatlarına 6. zam beklentisi oluştu. 

ALKOL FİYATLARINA ZAM GELMİŞTİ BİR ZAM HABERİ DE SİGARA FİYATLARINA AÇIKLANDI! 

Sigara fiyatlarına 2022 yılında 5 kez zam yapılırken 6. zam haberinin de kapıda olduğu açıklandı. Sigara tiryakilerini üzen haberi Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş sosyal medya hesabı üzerinden verdi. Aybaş yaptığı paylaşımında "Sigara zammı kapıda söylentiler yükseliyor umarım gelmez" diyerek zam duyumu aldığını açıkladı. 

Zam haberi sosyal medyada büyük yankı uyandırırken zam söylentisi olan sigara grubunda en ucuz sigara fiyatı 27,50 liradan satılırken en pahalı sigara fiyatı ise 31,50 lira olarak uygulanıyordu. Sigara tiryakileri zaten bu fiyatları ödemekte zorlanırken bu sene 8 liralık zam ödediklerini belirterek bir daha zam yapılmamasını talep etti. Sigara firmaları tarafından yeni zam yapılıp yapılmayacağını ve iddiaların doğruluğunu önümüzdeki günler gösterecek.