Elektrik ve doğalgaz faturası yüksek gelenlere müjde! 150 TL para iadesi yolu açıldı

Doğalgaz ve elektrik faturası yüksek gelen kişilere yönelik olarak yeni para iadesi fırsatı Mart ayı kampanyaları ile sunuldu. Garanti BBVA Bonus ve Akbank Axess kredi kartı fatura otomatik ödeme talimatı kampanyası başladı!
Elektrik ve doğalgaz faturası yüksek gelenlere müjde! 150 TL para iadesi yolu açıldı

Elektrik ve doğalgaz faturası yüksek gelenlere müjde! 150 TL para iadesi yolu açıldı - Son dönemde enflasyonda ve döviz kurunda yaşanan yükseliş enerji maliyetlerini arttırırken faturalarda rekor yükselişler yaşanmıştı. 

Yapılan zamlar cepleri yakmaya başlarken Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaş faturaların üzerin tuz biber ekmiş, gelen zamlar vatandaşı köşeye sıkıştırmıştı. Savaşın etkilerinin azalması ile fiyatlarda bir miktar düşüş yaşansa da yine de vatandaş kış döneminde gelirinin büyük bir bölümünü faturalara yatırmaya başlamıştı. Bu noktada bankalar devreye girdi ve otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine 150 TL'ye varan para iadesi alma imkanı sunuldu. 

GARANTİ BBVA BANKASI BONUS KREDİ KARTI OTOMATİK ÖDEME TALİMATI MART 2023 KAMPANYASI! 

Türkiye'nin en çok kullanılan kredi kartı markalarından biri olan Bonus kredi kartı olan kişiler için yapılan açıklamada "1-31 Mart 2023 tarihleri arasında verilecek 2 yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, 4 yeni otomatik fatura talimatı için 100 TL, 6 yeni otomatik fatura talimatı için toplam 150 TL bonus kazanılacaktır" denilerek yeni kampanya açıklandı. 

Elektrik ve doğalgaz faturası yüksek gelenlere müjde! 150 TL para iadesi yolu açıldı

Bonus kredi kartı kampanyasına katılmak isteyen kişilerin 31 Mart 2023 tarihine kadar başvuru yapmaları ve kredi kartından otomatik ödeme talimatı vermeleri yeterli olacak. 31 Mart 2023 23:59'a kadar FATURA yazıp 3340'a göndermeniz ve Garanti BBVA sisteminde kayıtlı bulunan kredi kartınızdan otomatik fatura talimatı veren kişiler 150 liraya kadar para iadesi kazanacaklar. 

AXESS OTOMATİK ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI İLE CHİP PARA NASIL KAZANILIR?

Akbank tarafından yapılan açıklamada "Axess ile vereceğiniz yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatlarınızdan 150 TL’ ye varan chip-para kazanabilirsiniz! Mart ayında vereceğiniz tüm yeni fatura talimatlarınız için, FATURAC yazıp 4566’ya gönderin, 1 veya 2 yeni fatura için 25 TL, 3 veya 4 yeni fatura için 75 TL, 5 veya daha fazla yeni fatura için 150 TL chip-para kazanma fırsatı yakalayın" denilerek otomatik ödeme talimatı veren kişilere 150 TL chip para yüklemesi yapılacağı ifade edildi.