Emekli maaş promosyonları için yeni kararlar! En yüksek ödeme yapan banka değişti!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarında güncellemeler aralıksız sürüyor. Bazı özel bankalar emekli maaş promosyonları için yeni kararlar aldılar. Peki emekli maaş promosyonu için en yüksek teklifi hangi banka veriyor?
Emekli maaş promosyonları için yeni kararlar! En yüksek ödeme yapan banka değişti!

Türkiye'de emekli vatandaşlar son aylarda emekli maaş promosyonu kampanyalarını çok yakından takip etmeye başladılar. Bundan önceki dönemlerde emekliler bankalar tarafından çok da kabuk görmeyen müşteriler olarak değerlendiriliyorlardı ve maaş promosyonları ancak sembolik tutarlarda kalabiliyordu. Yalnız ekonomik gelişmeler bankaların emeklilere özel müşteri muamelesi yapmalarını zorunlu hale getirdi.

BANKALAR EMEKLİ MADENİNİ KEŞFETTİLER!

Bankalar emekli müşterilere son aylarda çok büyük önem vermeye başladılar ve bu durumun gerekçeleri de oldukça merak ediliyor. Bankalar için emekliler normal piyasa koşulları olduğunda cazip müşteriler değillerdi. Ancak ekonomik kriz ortamında her ay istisnasız bir şekilde maaşları ödenen emekliler bankacılık sektöründe önemli hale geldi. O kadar büyük önem verilmeye başladı ki bankalar emekli müşterileri kapabilmek için promosyon tutarlarını yüksek seviyelere yükseltip özel imkanlar sağlamaya başladılar. 

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU EKİM GÜNCELLEMELERİ DEVAM EDİYOR!

Emekliler artık kamu bankalarından umutlarını iyice kestiler. Kamu bankaları emeklilere 3 yıllık promosyon karşılığında 750 TL maaş promosyonu vermeyi sürdürüyorlar. Yıllık 250 TL gibi komik bir rakamın kamu bankaları tarafından emeklilere reva görülmesi tepki çekse de kamu bankaları bu tavırlarından vazgeçmiyorlar. Özel bankalar ise daha fazla sayıda emekli müşteri kazanabilmek için emekli maaş promosyonu kampanyalarına güncellemeler yapıyorlar. 

Özel bankalar emekli maaş promosyonu kampanyalarını yenilediklerini tek tek duyurmaya devam ediyorlar. Son olarak İş Bankası bu konuda bir duyuru yayınladı. İş Bankası emekli maaş promosyonu kampanyasının süresinin uzatıldığını duyurdu. Ancak İş Bankası'nın yaptığı tek güncelleme süre oldu. Müşteriler 7.000 TL emekli maaş promosyonu almaya devam edecekler. Diğer bankalar da duyurularını yayınlamayı sürdürüyor. 

EN YÜKSEK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU HANGİ BANKADA?

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile emekli müşterilere en yüksek promosyon ödemesi yapan bankanın hangisi olduğu merak ediliyor. Emekli müşteriler maaşlarını taşıyarak ve 3 yıl boyunca da maaşlarını bir başka bankaya taşımama sözü vererek bu emekli maaş promosyonu ödemelerini almaya hak kazanıyorlar. 

Şu anda bankacılık piyasasında direkt olarak emekli maaş promosyonu ödemeleri dikkate alındığında en yüksek ödemeyi TEB yapıyor. TEB müşterileri 8.000 TL emekli maaş promosyonu alabiliyorlar. Ancak ek koşullarla yapılan ek ödemeler devreye girdiğinde emeklilere en yüksek maaş promosyonu ödemesi yapan banka QNB Finansbank oluyor. 

QNB Finansbank emekli müşterilere 7.000 TL maaş promosyonu veriyor. Ancak 3 emekli yakınını QNB Finansbank'a getiren emekli müşteriler 3.000 TL nakit ödül kazanıyorlar. Böylelikle QNB Finansbank'ın emekli maaş promosyonu 10 Bin TL'ye yükselmiş oluyor.