Emekli maaş promosyonu teklifleri değişti! Emeklilerin cepleri bol parayla dolacak!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları emeklilerin zor günlerinde imdadına yetişiyor. Emekli maaş promosyonu son dakika gelişmeleri neler? Emekli maaş promosyonunda en yüksek teklif hangi bankadan geldi? Emekli maaş promosyonu için en yüksek ek ödeme hangi bankada?
Emekli maaş promosyonu teklifleri değişti! Emeklilerin cepleri bol parayla dolacak!

Emekliler emekli maaş promosyonu kampanyaları ile oldukça kazançlı çıkmaya devam ediyorlar. Özel bankalar arasındaki rekabet emeklilerin gelirlerini yükseltiyor. Bankalara başvuru yapan emekliler binlerce lirayı ceplerine koyuyorlar. Büyük bir imkan olarak değerlendirilen bu kampanyalara çok büyük ilgi gösteriliyor. 

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONLARI DEĞİŞTİ!

Özel bankalar arasında emekli maaş promosyonu rekabeti en üst seviyeye çıktı. Birbirlerinin önüne geçmeyi hedefleyen bankalar kampanyalarında değişikliğe gidiyorlar. Kimi bankalar maaş promosyonu miktarlarını yükseltirken kimi bankalar ise emeklilere ek imkanlar sağlıyorlar. Hatta bazı bankalar emeklilere düşük faizle ihtiyaç kredisi vermeyi teklif ediyor. Kampanyaların şartlarını değerlendiren emekliler ise işlerini gelen teklif hangi bankaya aitse o banka ile çalışmaya başlıyorlar. 

KOŞULSUZ ŞARTSIZ 8 BİN TL

Emekli maaş promosyonu kampanyalarına ilişkin kamuoyunda 13 Bin TL - 15 Bin TL rakamları konuşulsa da bu seviyede maaş promosyonunu emeklilere veren bir banka şu anda bulunmuyor. Emekli maaş promosyonunda ham şekilde, herhangi bir ek ödeme olmadan en yüksek teklif TEB tarafından yapılıyor. Emekliler maaşlarını TEB'e taşıyarak koşulsuz ve şartsız direkt 8.000 TL maaş promosyonu alabiliyorlar.

EK ÖDEME İLE 10 BİN TL MAAŞ PROMOSYONU TEKLİFİ

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile emeklilere oldukça kapsamlı teklifler de yapılıyor. QNB Finansbank emekli maaş promosyonu olarak emekli müşterilere 7 Bin TL ödeme yapmayı teklif ediyor. Ancak banka emeklilere bir başka imkan daha sunuyor. 3 emekli yakınını QNB Finansbank'a getirecek olan emeklilere kişi başı 1.000 TL'den toplamda 3.000 TL ek ödeme yapılıyor. Maaş promosyonu ile de eklenince bir emeklinin bu bankadan alabileceği toplam ödeme 10 Bin TL'ye yükseliyor. 

7 BİN TL MAAŞ PROMOSYONU AÇIKLADILAR!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarında 7 Bin TL tarifesini uygulayan bankaların sayısı bir hayli fazla. Buna göre Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, İNG Bank emeklilere 7 Bin TL maaş promosyonu ödeme teklifi yapıyor. Bu teklifleri değerlendiren emekliler maaşlarından fazla bir tutar olan 7 Bin TL nakit ödemeyi kısa sürede alıp ceplerine koyabiliyorlar. 

6 BİN TL MAAŞ PROMOSYONU TEKLİFİ

Emeklilere maaş promosyonu tekliflerinden birisini de Garanti BBVA yapıyor. Garanti BBVA kampanyasının güncellenmiş tutarlarına göre emeklilere 6 Bin TL maaş promosyonu ödemesi verilmesi teklif ediliyor. Bu teklif kendi ölçeklerinde cazip olurken bazı özel bankaların gerisinde kalıyor.