Emeklilere 10.500 TL promosyon! ING Bank Haziran kampanyasını başlattı!

Bankalar Haziran ayı emekli maaş promosyonu kampanyalarını açıkladılar. En yüksek maaş promosyonunu ödeyeceğini duyuran ING Bank’ın yeni kampanyasında hangi ayrıntıların yer aldığı merak ediliyor.
Emeklilere 10.500 TL promosyon! ING Bank Haziran kampanyasını başlattı!

Emeklilerin dört gözle bekledikleri Haziran ayı emekli maaş promosyonu kampanyaları açıklandı. Bankalar teker teker kampanyaları güncellerken en yüksek tutarlı emekli maaş promosyonu ödemesini yapan banka Haziran ayında da değişmedi. ING Bank diğer bankalara yine fark atarak en yüksek tutarlı emekli maaş promosyonunu verecek banka oldu. ING Bank’ın emekli maaş promosyonu ödeme tutarları ne kadar?

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Emekliler emekli maaş promosyonu ödemelerini nasıl alabileceklerini merak ediyorlar. Emekliler SGK’dan almakta oldukları emekli maaşlarını bir banka üzerinden tahsil etmek yoluyla emekli maaş promosyonu alabiliyorlar. Bunun için ilk yapılması gereken emekli maaşının bir bankaya taşınması. Bu işlemin ardından banka ile müşteri arasında promosyon sözleşmeli yapılıyor. Bu sözleşme ile beraber müşteri tarafından bankaya 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka finans kuruluşuna taşımama sözü veriliyor. Ardından ise o bankaya yatan ilk emekli maaşının ardından maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

EN YÜKSEK ÖDEME ING BANK’TA

Emekli maaş promosyonları için Haziran kampanyaları incelendiğinde en yüksek ödemenin ING Bank’ta olduğu görülüyor. ING Bank müşterileri emekli maaş promosyonu ödemelerini maaş tutarlarına göre alabiliyorlar. Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara 5.100 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.950 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arsında olanlara 7.650 TL, 10.000 TL ve üzerinde olanlara 8.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

EK PROMOSYON KAMPANYASI!

ING Bank emeklilere bir de ek promosyon ödemesi yapıyor. Bunun için müşterinin bankaya otomatik fatura ödeme talimatı vermesi gerekiyor. Fatura başı 500 TL hediye verilirken bu şekilde en fazla 1.500 TL ödeme alınabiliyor. 3 otomatik fatura ödeme talimatı verenler 1.500 TL ek promosyon alıyorlar. 8.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi alan bir müşteri 1.500 TL de ek promosyon aldığında elde edilen tutar net 10.000 TL oluyor.

Öte yandan ING Bank’tan kredi kartı çıkaran müşteriler ilk ay 2.500 TL harcama yaparak 500 TL de bonus kazanabiliyorlar. Böylece toplam promosyon tutarı 10.500 TL’ye yükselebiliyor.