Emeklilere 10 Bin TL maaş promosyonu sürprizi! Ucuz kredi bonusuyla QNB Finansbank kampanyası!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile alakalı son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. QNB Finansbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyası yenilendi. İşte emeklilere sağlanan QNB Finansbank avantajları...
Emeklilere 10 Bin TL maaş promosyonu sürprizi! Ucuz kredi bonusuyla QNB Finansbank kampanyası!

Türkiye'de emekliler bankaların kendilerine vermiş oldukları maaş promosyonları ile ceplerini doldurmaya devam ediyorlar. Özel bankalar tarafından emeklilere oldukça geniş imkanlar sağlanıyor. Bazı özel bankalar emekli maaş promosyonu kampanyalarını daha cazip hale getirebilmek için emekli müşterilere ek olanaklar da sağlıyorlar. Bu bankalardan birisi de QNB Finansbank oldu. Bu banka tarafından yapılan emekli maaş promosyonu kampanyası açıklaması baştan sona fırsatlarla donatıldı. 

KOŞULSUZ ŞARTSIZ 7.000 TL EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU!

QNB Finansbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyasında emeklilere sağladığı yeni imkanlar belli oldu. Buna göre emekli müşteriler maaşlarını QNB Finansbank'a taşımak ve 3 yıl boyunca bir başka bankaya maaşlarını taşımamak sözü ile emekli maaş promosyonu almaya hak kazanıyorlar. Bu kapsamda emekli maaşı 2.500 TL ve üzerinde olan müşterilere direkt olarak 7.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Emekli maaşı kapsamında olan dul ve yetimler de eğer maaşları 1.500 TL'ye kadar ise QNB Finansbank'tan 4.650 TL, maaşları 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olanlar ise 5.800 TL emekli maaş promosyonu alabiliyorlar. 

3.000 TL EK ÖDEME ALARAK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU 10 BİN TL'YE TAMAMLANIYOR!

QNB Finansbank'ın emeklilere sağladığı bir imkan da ek ödemeler oluyor. Emekli yakınlarının maaşlarını QNB Finansbank'a taşımalarına aracılık edenler ciddi nakit ödemeler alabiliyorlar. Her getirilen emekli için 3 kişiye kadar kişi başı 1.000 TL veren QNB Finansbank böylece 3.000 TL nakit ödeme yapıyor. Bu şekilde 3.000 TL kazanan emekliler toplamda 10 Bin TL maaş promosyonu almış olacaklar. 

EMEKLİLERE UCUZ KREDİ!

QNB Finansbank'ın emeklilere sağladığı bir diğer imkan ise ucuz kredi oluyor. Maaşını taşıyan emekliler bu bankadan ucuz kredi kullanma imkanı buluyorlar. Emekliler QNB Finansbank'a geçtiklerinde yeni müşteri olarak ihtiyaç kredisi çekme imkanı buluyorlar. Yeni müşterilere ise QNB Finansbank aylık yüzde 1,74 faizle kredi veriyor. Bu kredi imkanını değerlendiren emekliler şu anda bankacılık piyasasında uygulanan ihtiyaç kredisi faizleri içerisinde en düşük faiz oranlarından birisi ile nakit ihtiyaçlarına çözüm bulabiliyorlar. QNB Finansbank'ın emekli müşterileri 36 aya kadar vade ile ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar.