Emeklilere 11.200 TL ek ödeme! Maaşını QNB Finansbank'a taşıyanın cebi para dolacak!

Emekliler maaş promosyonu kampanyaları ile ne kadar ödeme alacaklarını merak ediyorlar. QNB Finansbank’a emekli maaşlarını taşıyanlara Haziran ayında 11.200 TL ödeme yapılacak.
Emeklilere 11.200 TL ek ödeme! Maaşını QNB Finansbank'a taşıyanın cebi para dolacak!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları emeklilerin son dönemlerde en çok başvurdukları finansman kaynaklarından birisi oldular. Bankadan bankaya değişen promosyon ödemeleri emeklilere ayrı ayrı fırsatlar sunuyorlar. Bankaları araştıran emekliler kendilerine en fazla ödeme yapılan bankaları incelemeye alıyorlar. Bazı özel bankalar emeklilere çok önemli ödemeler yapabiliyorlar. Bu kapsamda değerlendirmeye alınan bankalardan birisi de QNB Finansbank oluyor.

QNB FİNANSBANK EMEKLİ KAMPANYASI NEDİR?

SGK’dan alınan emekli maaşını QNB Finansbank üzerinden alacak olan emeklilere bu banka emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Bu banka ile çalışmaya karar veren emekliler promosyon ödemesi alma hakkı da elde ediyorlar. Tek yapılması gereken ise emekli maaşının bu bankaya taşınması ve bankaya 3 yıl boyunca maaşını bir başka bankaya taşımamak için söz vermek oluyor. Bunu yapan emekliler promosyon ödemesi alıyorlar.

QNB Finansbank emekli maaş promosyonu kapsamında yapılan ödemeler şu şekilde:

Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara: 4.800 TL
Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara: 5.600 TL
Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara: 7.200 TL
Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara: 8.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

EK PROMOSYON ÖDEMESİ!

Emeklilere QNB Finansbank tarafından ek promosyon ödemesi imkanı da veriliyor. Bu ödemeler nakit şeklinde değil de kredi kartında indirim uygulanması şeklinde oluyor. Böylece 1.200 TL kazanca geçiliyor. Emekli maaş promosyonu ile eklendiğinde toplamda promosyon tutarı 9.200 TL’ye çıkıyor.

HAZİRAN AYINDA ÖDEME!

QNB Finansbank ile emekli maaş promosyonu sözleşmesi yapan emekliler bu ödemeyi bu bankaya yatacak olan ilk emekli maaşının ardından alabiliyorlar. Mayıs ayı emekli maaşlarının çoğu yatırıldığı için anlaşma yapanların promosyon ödemeleri Haziran ayı maaşları yatınca ödenecek. Haziran ayında emekliler sadece promosyon ödemesi de almayacaklar. Kurban Bayramı da olduğu için emeklilere emekli bayram ikramiyesi de ödenecek. 2.000 TL olan bu bayram ikramiyesi de ödemelere eklenince emeklilerin Haziran ayı kazançları 11.200 TL oluyor.