Emeklilere 15 Bin TL ödeme! Vakıfbank tek seferde yatıracak!

Vakıfbank emeklilere Şubat ayı için çok özel imkanlar sağlanacağını açıkladı. Bankanın emekli maaş müşterilerine özel olarak hazırladığı kampanya içerisinde hem maaş promosyonu hem de ihtiyaç kredisi bulunuyor. Bu kapsamda emeklilere toplamda 15 Bin TL ödeme yapılacak.
Emeklilere 15 Bin TL ödeme! Vakıfbank tek seferde yatıracak!

Emekliler bankalar için son aylarda adeta bulunmaz bir nimet haline geldiler. Emeklileri müşteri yapmak isteyen bankalar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Bu rekabet sonucunda emekliler çok önemli imkanlar elde edebiliyorlar. Emeklilere tanınan bazı ayrıcalıklar ile ek gelir de elde edilebiliyor. Geçim sıkıntısı yaşayan emekliler ise bu imkanları kullanarak kendilerini biraz olsun ekonomik olarak refaha çıkarabiliyorlar. 

MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYALARINA İLGİ BÜYÜK!

Emekliler için maaş promosyonu kampanyası düzenleyen bankalar çok yoğun bir talep görüyor. Türkiye'de yaklaşık 14 milyon emekli vatandaş bulunuyor. Bu vatandaşları müşteri yapmak bankaların işlem hacimlerini oldukça yükseltmek anlamına geliyor. Maaş müşterisi olan emekliler aynı zamanda kredi kartı ve kredi gibi ürünleri de kullanarak bankalara kazandırıyorlar. Bankalar da bu kaynağı daha fazla geliştirebilmek için emekli maaş promosyonu kampanyaları düzenliyorlar. Bu kampanya kapsamında maaşını taşıyan ve 3 yıl boyunca da ayrılmama sözü veren emeklilere karşılıksız olarak geri ödemesiz maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor. 

VAKIFBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KMPANYASINI AÇIKLADI!

Emekli maaş promosyonu için Vakıfbank Şubat ayı kampanyasını açıkladı. Bu kampanya kapsamında emekli müşterilere net ödemeler yapılacak. Tarifeyi de ilan eden Vakıfbank emekli maaşı 3.000 TL'ye kadar olanlara 3.000 TL, emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL, emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL, emekli maaşları 10.000 TL ve üstünde olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılacak.

Vakıfbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında ödeme almak çok kolay olacak. Emekli maaşını Vakıfbank'a taşıyan ve maaş promosyonu sözleşmesi yapan emekli müşteriler bankaya yatacak olan ilk emekli maaşının hemen ardından maaş promosyonu ödemesi alabilecekler. 

10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLECEK!

Vakıfbank emekli müşterilere nakit desteği sağlamak için kampanyaya ek olarak 10 Bin TL de ihtiyaç kredisi verecek. Bu kredi düşük faizli olacak ve isteyenler kullanabilecek. Kullanılan kredi 36 vadeli olacak ve taksitleri emekli müşterinin maaşından aydan aya kesilecek. İhtiyaç kredisi tutarı ise emeklinin banka hesabına onay verir vermez yatacak. 

Emekliler emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında Vakıfbank'tan 10 Bin TL ihtiyaç kredisi ve 5 Bin TL maaş promosyonu olmak üzere toplam 15 Bin TL alacaklar.