Emeklilere 21.000 TL para yatıyor! Vakıfbank kampanya güncellemesi yaptı!

Vakıfbank açıkladığı son kampanya ile emeklilere yapılacak ödeme tutarlarını yükseltti. Vakıfbank emekli maaş promosyonu kampanyası eklemeler yaparak emeklilerin alabilecekleri ödemeleri arttırdı.
Emeklilere 21.000 TL para yatıyor! Vakıfbank kampanya güncellemesi yaptı!

Emekliler çok ciddi bir geçim sıkıntısı ile karşı karşıya kaldılar. Yaşanan bu geçim sıkıntısını gidermek için emekli vatandaşlar kendilerine sunulan imkanları değerlendirmek istiyorlar. Bu da bankaların sağladıkları bazı imkanlarla mümkün olabiliyor. Esasında emeklilerin çok da ek gelir elde edebilecekleri alan bulunmuyor. Yalnız bankalar emekli maaş promosyonu kampanyaları ile önemli tutarlarda ödemeler gerçekleştirebiliyorlar. Bu bankalardan birisi olarak son günlerde Vakıfbank ismi ön plana çıkmaya başladı. 

VAKIFBANK KAMPANYAYI GÜNCELLEDİ!

Vakıfbank tarafından emeklilere yönelik bir kampanya açıklaması yapıldı. Emekli müşterilerinin sayısını yükseltmek isteyen ve EYT'lileri özel bankalara kaptırmak istemeyen Vakıfbank bunun için çok özel bir kampanyayı devreye soktu. Kamu bankaları sistemsel olarak emekli maaş promosyonlarını yükseltemiyorlar. Bu kararı Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın vermesi gerekiyor. Ancak bazı eklemeler yaparak emeklilere farklı ödemeler yapılabiliyor. Vakıfbank da emekli maaş promosyonu kampanyasını bu tarif edilen şekilde güncelledi. 

Vakıfbank'ın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere ödediği maaş promosyonları tarifesi merak ediliyor. Banka bu tutarlarda herhangi bir değişiklik yapmazken şu tutarlar ödenmeye devam ediliyor:

-Emekli maaşları 3.500 TL'ye kadar olanlara 3.000 TL,

-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL,

-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL,

-Emekli maaşları 10.000 TL üzerinde olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 

Vakıfbank emekli maaş promosyonu kampanyasına bir de ekleme yaptı. Buna göre emekli müşterilere banka tarafından ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. Emekli müşterilerin hesaplarına 16.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi tanımlanıyor. 36 ay vadeli olarak kullanılabilecek olan bu ihtiyaç kredisi için Vakıfbank çok uygun bir faiz oranı uyguluyor. Bu ihtiyaç kredisinin kullanılması durumunda ise kredi taksitleri verilecek talimat ile emeklinin maaşından her ay düşülebilecek. 

21.000 TL ÖDEME YAPILABİLİYOR

Vakıfbank emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilerin banka hesaplarına 21.000 TL para yatabiliyor. Emekliler önce 5.000 TL'lik maaş promosyonu ödemesi alıyorlar. Ardından kendilerine sağlanan 16.000 TL ihtiyaç kredisini kullanıp hesaplarına 21.000 TL para yatmasını sağlayabiliyorlar.