Emeklilere 24.200 TL ödenecek! QNB Finansbank ayın kampanyasını açıkladı!

Bankaların emeklilere yönelik kampanyaları devam ediyor. QNB Finansbank tarafından emekliler için 24.200 TL'lik kampanya açıklandı. Emekli müşteriler bu kampanyadan yararlanarak 24.200 TL'lik ödeme alabiliyorlar.
Emeklilere 24.200 TL ödenecek! QNB Finansbank ayın kampanyasını açıkladı!

Türkiye’de emekliler için bankalar ek gelir imkanı sağlayabiliyorlar. Emeklilere özel maaş promosyonu kampanyası düzenleyen bankalar her geçen gün çıtayı bir adım öteye taşıyorlar. Emeklileri müşterileri olmaya ikna etmek isteyen bankalar yaklaşık 6 aydır bu kampanyalar üzerinden rekabeti yavaşlatmışlardı. Şimdi yaklaşık 2,5 milyon EYT’linin sisteme sıfırdan girecek olması bankaların iştahlarını kabarttı. Bunun için de kampanya açıklamaları ardı ardına gelmeye başladı. Son olarak QNB Finansbank tarafından emeklilere özel bir kampanya açıklandı.

EMEKLİLERE ÖDEME ÜSTÜNE ÖDEME YAPILACAK!

Emeklilere özel açıklanan emekli maaş promosyonu kampanyası ile QNB Finansbank çok önemli ödemeler yapmayı vaat ediyor. Emekli maaşını QNB Finansbank’a taşıyarak bu kampanyadan yararlanma imkanı bulabilecek olan emekliler sadece maaş promosyonu almayacaklar. Bunun yanında ek ödeme, ihtiyaç kredisi gibi imkanlar da emeklilere sunuluyor. Komple bir kampanya ile emekliler çok ciddi bir ödemenin sahibi olabiliyorlar.

NE KADAR MAAŞ PROMOSYONU ÖDEMESİ YAPILACAK?

Emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapılacağına dair QNB Finansbank’ın güncel tarifesi belli oldu. Yapılan açıklamaya göre emekliler maaşlarını QNB Finansbank’a taşıyıp 3 yıl da bir başka bankaya geçmeme sözü vererek şu maaş promosyonu ödemelerini alabilecekler:

-Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.800 TL
-Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.600 TL
-Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 7.200 TL
-Emekli maaşları 10.000 TL üzerinde olanlara 8.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılacak.

1.200 TL KAZANILABİLECEK!

QNB Finansbank tarafından emeklilere sağlanan bir imkan da 1.200 TL indirim oldu. Emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan emekli müşteriler bu bankanın kredi kartı üzerinden yapacakları market ve eczane harcamalarından 1.200 TL’ye kadar indirim imkanı bulacaklar. Bu indirim koşulları ile alakalı olarak kapsamlı açıklama emeklilere QNB Finansbank tarafından yapılıyor.

EMEKLİLERE 15 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ

Emekli maaşlarını QNB Finansbank’a taşıyarak emekli maaş promosyonu kampanyasına katılan emeklilere bu banka tarafından düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanı da sağlanıyor. Bu kapsamda emeklilere 15.000 TL’lik bir ihtiyaç kredisi tanımlanıyor. İsteyen emekliler kendilerine tanımlanan bu ihtiyaç kredisini çekebiliyorlar.

24.200 TL KAZANÇ!

Emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere maaş promosyonu olarak 8.000 TL, indirim olarak 1.200 TL ve ihtiyaç kredisi olarak da 15.000 TL ödeme yapacak olan QNB Finansbank toplamda 24.200 TL’lik bir kazanç imkanı sağlıyor.