Emeklilere 25.000 TL veriliyor! Halkbank'tan ucuz ihtiyaç kredisi kampanyası geldi!

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen emeklilere Halkbank tarafından yeni imkanlar sağlanmaya devam ediliyor. Halkbank tamamen emeklilere yönelik hazırlanan ihtiyaç kredisi kampanyası ile ucuz kredi dağıtıyor.
Emeklilere 25.000 TL veriliyor! Halkbank'tan ucuz ihtiyaç kredisi kampanyası geldi!

Türkiye'de emekli maaşı ile geçinmenin oldukça zor olduğu biliniyor. Çok yüksek emekli maaşı alanlar hariç olmak üzere emekliler bütçelerini denkleştirmede büyük bir sorun yaşıyorlar. Bu sorunları aşabilmek için neredeyse tüm emekliler ek kaynak arayışındalar. Bu ek kaynakları bir emeklinin bulması oldukça zor olabiliyor. Bunun için de tüm yollar bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına çıkıyor. 

HALKBANK EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ DUYURDU

Halkbank şu anda en çok emekli müşteriye sahip bankalar içerisinde zirvede yer alıyor. Bu şekilde geniş bir portföye sahip olan Halkbank'ta emeklilere yönelik çeşitli kampanyalar da olabiliyor. Bu kampanyaların başında da Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi geliyor. Bu kampanya kapsamında emeklilere normalden daha düşük bir faizle ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. Bu imkanı değerlendiren emekliler bankacılık piyasasının en düşük faizli ihtiyaç kredisini Halkbank'tan çekebiliyorlar. 

EMEKLİ MAAŞ MÜŞTERİSİ OLMAK ŞART!

Halkbank'ın emekli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen emeklilerin bu bankanın maaş müşterisi olmaları gerekiyor. Yani SGK'dan alınan SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşlarının bu banka üzerinden alınması gerekiyor. Bu durumda Halkbank emeklilere ek olarak 3.000 TL ile 5.000 TL arasında değişen tutarlarda emekli maaş promosyonu ödemesi de yapıyor. Böylece emekliler geri ödeme yapmayacakları bir nakit elde etmiş olabiliyorlar. 

İHTİYAÇ KREDİSİNDE UCUZ MALİYET!

Halkbank'ın emekli müşterileri bankaya ihtiyaç kredisi için başvurduklarında çok düşük maliyetlerle karşılaşıyorlar. Bu maliyetler emeklilerin bütçe açıklarını gidermeyi sağlayabiliyor. Halkbank'ın normal müşterileri ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde aylık yüzde 1,89 oranında faiz ile karşılaşıyorlar. Emekli müşterilere ise ihtiyaç kredisi faizi olarak aylık yüzde 1,69 oranında faiz uygulanıyor. Bu şekilde emeklilerin ihtiyaç kredisi faiz maliyetleri bir miktar daha düşük olabiliyor. 

25.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

Emeklilere 25.000 TL veriliyor! Halkbank'tan ucuz ihtiyaç kredisi kampanyası geldi!

Halkbank emeklilere kullandırılacak ihtiyaç kredisi için örnek maliyet hesaplama tablosunu yayınladı. 36 ay vadeli 25.000 TL ihtiyaç kredisi çeken emekli müşteriler bankaya her ay 998 TL kredi taksiti ödüyorlar. Bu kredi için 3 yıl içerisinde toplamda 35.950 TL'lik ödeme yapılmış oluyor.