Emeklilere 5.000 TL nakit hediye! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank açıkladı!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile alakalı olarak araştırmalar hız kazandı. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar?
Emeklilere 5.000 TL nakit hediye! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank açıkladı!

Emekliler için bankaların yaptıkları emekli maaş promosyonu ödemeleri bütçelere önemli bir destek sağlayabiliyor. Bankalar ile anlaşma yapan emekliler bu anlaşma karşılığında maaş promosyonu ödemesi alabiliyorlar. Bankadan bankaya değişen emekli maaş promosyonu ödemelerinin ne kadar olduğu en çok sorgulama yapılan konular arasında yer alıyor. Emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapılıyor? Kamu bankalarının emekli maaş promosyonu ödemeleri ne kadar?

KAMU BANKALARI ORTAK HAREKET EDİYOR

Emekli maaş promosyonu ödemeleri ile alakalı olarak en çok kamu bankalarının tarifeleri merak ediliyor. Emekli vatandaşlar özel bankalar yerine kamu bankaları ile çalışmayı daha çok tercih ediyorlar. Bundan dolayı da Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan maaşlarını alan emeklilerin sayısı diğer bankalara göre daha fazla oluyor. Bu bankalar emekli maaş promosyonları için uygulanan tarifede ortak hareket ediyorlar. Her 3 banka da emeklilere aynı tutarlarda maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar.

ASGARİ TARİFEDEN TAVİZ YOK!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank uzun yıllardır emeklilere asgari tutardan emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar. SGK tarafından bankalar ile yaklaşık 3 yılda bir protokol imzalanıyor ve emeklilere bankaların ödeyebilecekleri maaş promosyonlarının asgari tarifesi belirleniyor. Kamu bankaları da emeklilere bu asgari tarife üzerinden maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Kamu bankalarının emeklilere bu tarifelerin dışında 1 TL dahi yüksek ödeme yapmadığı biliniyor.

EMEKLİLERE KAMU BANKALARI PROMOSYON ÖDEMELERİ!

Emeklilere yönelik kamu bankalarının maaş promosyonu tarifeleri merak ediliyor. Yapılan son açıklamalara göre emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara 3.000 TL, emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL, emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL, emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor.

Emeklilere kamu bankaları en alt seviyeden maaş promosyonu ödemeleri yapıyorlar ama bu bankaların emeklilere yönelik özel faizli ihtiyaç kredisi imkanları da bulunuyor. Bu imkanlar emekli maaş müşterileri için kamu bankalarınca sunuluyor.