Emeklilere 5.000 TL hediye eden Denizbank'tan yüzde 1,48 faizle ihtiyaç kredisi sürprizi!

Denizbank’ın emekli kampanyası açıklandı. Maaşını Denizbank’a taşıyan emeklilere çok özel bir faiz oranıyla ihtiyaç kredisi verileceği ilan edildi.
Emeklilere 5.000 TL hediye eden Denizbank'tan yüzde 1,48 faizle ihtiyaç kredisi sürprizi!

Bankalar için emekli müşterileri kazanma yarışı hız kesmeden devam ediyor. Her banka ayrı bir emekli kampanyası ile emeklileri ikna etmeye çalışıyor. Denizbank da emekli maaş promosyonu kampanyasını açıkladı. Bu kampanyaya göre emeklilere sadece maaş promosyonu verilmeyecek. Emekli müşteriler aynı zamanda çok özel bir faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekme imkanı elde edebilecekler.

DENİZBANK EMEKLİ KAMPANYASI BELLİ ODLU!

Denizbank tarafından emeklilere yönelik çok önemli bir açıklama yapıldı. Buna göre emekli müşteriler maaşlarını Denizbank’a taşıyarak bazı özel imkanlar elde edebilecekler. Bu kapsamda emeklilere ilk olarak maaş promosyonu ödemesi yapılacak. Bunun için de emekli müşterinin Denizbank’a 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımayacağına dair söz vermesi gerekiyor.

Emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında ne kadar ödeme yapılacağını da Denizbank duyurdu. Buna göre emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara 3.000 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL ve 10.000 TL üzerinde olanlara 5.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

BANKAYA BORCUM VAR MAAŞIMI TAŞIYAMAM DERDİNE SON

Emeklilerin maaşlarını bankadan bankaya taşımak istediklerinde karşılaştıkları en büyük sorun maaşının bulunduğu bankaya emeklinin kredi veya ek hesap borcunun olması oluyor. Denizbank bu soruna da kökten çözüm buluyor. Emekli müşterilere ihtiyaç kredisi kullandıran Denizbank müşterilerin borcunu da transfer ediyor. Üstelik bu ihtiyaç kredisi için çok uygun bir faiz oranı uygulanıyor.

YÜZDE 1,48 FAİZLE İHTİYAÇ KREDİSİ

Emeklilere 5.000 TL hediye eden Denizbank'tan yüzde 1,48 faizle ihtiyaç kredisi sürprizi!

Denizbank’ın emekli maaş müşterileri aylık yüzde 1,48 faizle ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. 12 ay vadeli kredi hesaplamalarında uygulanan bu faiz oranı çok büyük bir avantaj oluyor. Banka tarafından açıklanan örnek maliyet hesaplamasına göre 12 ay vadeli 10 Bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksit tutarı 936 TL olarak hesaplanıyor. Bu maliyet avantajı emeklilere maaş promosyonunun yanında ek bir fayda olarak sağlanıyor.