Emeklilere 7.500 TL'ye ek 25 Bin TL! Bankaların son kampanyaları açıklandı!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile alakalı olarak araştırmalar sürüyor. Emekliler maaşlarını hangi bankaya taşırlarsa daha kazançlı çıkıyorlar? Emekli maaş promosyonu tarifelerinde son durum ne?
Emeklilere 7.500 TL'ye ek 25 Bin TL! Bankaların son kampanyaları açıklandı!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları emekliler tarafından mercek altına alındı. Geçim sıkıntısı yaşayan emekliler maaş promosyonu imkanlarını değerlendiriyorlar. Bankalar emeklilere çeşitli imkanlar sunarken EYT beklentisi de boş çıkmıştı. EYT’lilerin devreye girecek olması ile emekli maaş promosyonlarının artacağına dair beklenti vardı ama bankalar bu yönden bir değişikliğe gitmediler. Buna rağmen yine de bazı bankalar emeklilere yüksek tutarlı maaş promosyonu ödemesi yapabiliyorlar.

BANKALAR İHTİYAÇ KREDİSİ DESTEĞİ VERİYORLAR?

Emekli maaş promosyonu olarak ödeme yapan bankaların bazıları bu ödemeleri asgari seviyede tutuyorlar. Emekliler bu bankalardan en fazla 5.000 TL maaş promosyonu alabiliyorlar. O da maaşları yüksek emeklileri kapsıyor. Eğer emeklinin maaşı düşükse o zaman promosyon tutarı da 3.000 TL’ye kadar düşebiliyor. Bunu bir dezavantaj olarak değerlendiren bankalar emeklileri ek imkanlarla ikna etmeye çalışıyorlar. Bu kapsamda emeklilere ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. Normalin faizin altında faiz ile ihtiyaç kredisi çekebilen emekliler bu şekilde 25 Bin TL’ye kadar destek alabiliyorlar.

EMEKLİLERE EN YÜKSEK PROMOSYON ING BANK’TA

Emekli maaş promosyonu için bankaların kampanyalarını araştıran vatandaşlar en avantajlı koşulları ING Bank’ta bulabiliyorlar. ING Bank emeklilere 7.500 TL’ye kadar maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Bununla da kalınmıyor müşterilere özel bir imkan sağlanıyor. Emekli müşteriler eğer ING Bank kredi kartları ile tek seferde 500 TL ve üzerinde alışveriş yaparlarsa o zaman 1.000 TL de ek ödül kazanıyorlar. Bu ek ödül kredi kartına bonus olarak yükleniyor ve böylece alınan maaş promosyonu ile ek ödeme 8.500 TL’ye çıkabiliyor.

İŞ BANKASI MÜŞTERİLERİ AVANTAJLI!

İş Bankası tarafından emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere önemli bir destek sağlanıyor. ING Bank gibi yüksek tutarlı maaş promosyonu kampanyası açıklayan İş Bankası maaşını taşıyan emeklilere 7.500 TL’ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Bu da ING Bank’ın ardından şu anda en yüksek ödeme oluyor. Bundan dolayı İş Bankası’na maaşını taşıyan müşterilerin sayısında artış var.

YAPI KREDİ VE AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYALARI!

Yapı Kredi Bankası ile Akbank da emekli maaş promosyonu kampanyaları kapsamında ortalamanın üzerinde ödeme yapan bankalar arasında yer alıyorlar. Bu bankalar maaşını taşıyan emekli müşterilere 7.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Ayrıca emeklilere her iki banka da ek olarak bazı imkanlar sağlıyorlar.