Emeklilere 8.500 TL sürprizi! Bankalar karar aldı, Aralık ayında hesaplara yatacak!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile emeklilere nakit hediyeler verilmeye devam ediliyor. Emekliler için bankalar yeni zam hazırlığına girdiler. Aralık ayını bekleyen emeklilere maaş promosyonu zammı olacak mı?
Emeklilere 8.500 TL sürprizi! Bankalar karar aldı, Aralık ayında hesaplara yatacak!

Türkiye'de bankalar emekli müşterilere yönelik maaş promosyonu kampanyaları düzenleyerek çok özel sürprizler yapıyorlar. Emeklilere nakit ödeme yaparak zorlu ekonomik süreçte destek olan bankalar promosyon kampanyalarını yeniden değerlendirmeye aldılar. Emekli maaş promosyonu kampanyası ile müşterilere çok özel sürprizler yapmaya hazırlanan bankaların bu yönde aldıkları kararları açıklamaları bekleniyor. 

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYALARI DEĞİŞECEK!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları bankalar tarafından aylık olarak güncelleniyor. Her ayın ilk gününde o ayın maaş promosyonu kampanyası ilan ediliyor. Bu maaş promosyonu kampanyalarının açıklanmasını bekleyen emekliler ona göre maaşlarını taşıyacakları bankalar hakkında karar veriyorlar. Bankalar arasındaki emekli maaş promosyonu kampanyası rekabetinden ise kazançlı çıkanlar yine emekliler oluyor. 

EKİM AYINDA TEB, KASIM AYINDA İŞ BANKASI

Emekli maaş promosyonu yarışında her bankanın müşterilere sağladığı özel imkanlar bulunuyor. Ekim ayında emekli maaş promosyonu kampanyaları içerisinde TEB zirvede yer almıştı. Ekim ayında emeklilere 8.000 TL maaş promosyonu veren banka bu maaş promosyonunda Kasım ayında düşüş yaparak 7.000 TL'ye indirmişti. Bu şekilde zirveyi bırakan TEB'in yerine ise İş Bankası geçti. Ekim ayında 5.000 TL emekli maaş promosyonu veren İş Bankası bu tutarı 7.500 TL'ye çıkararak bu alanda tüm bankaların önüne geçmişti. 

ARALIK AYI ZAMLARI MASADA!

Bankalar Aralık ayı boyunca uygulayacakları emekli maaş promosyonu kampanyalarında yapacakları değişiklikler için hazırlıklarını devam ettiriyorlar. Bankacılık kulislerinde yer alan bilgilere göre emekli maaş promosyonlarında bazı bankalar yıl sonu sürprizi yapmaya hazırlanıyorlar. Emekli maaş promosyonlarına zam yapacak olan bu bankalar aynı zamanda emeklilere ek olarak bazı imkanlar da sağlayacaklar. Yıl sonunda emekli maaş müşterilerinin sayısını arttırmayı hedefleyen bankaların bundan dolayı bu şekilde bir politikaya başvuracakları bildirildi. 

8.500 TL HAZIRLIĞI YAPILIYOR!

Emekli maaş promosyonlarına zam yapmaya hazırlanan bazı özel bankalar 8.500 TL promosyon verme konusunda karar verdiler. Bunu bir bankacılık politikası haline getiren bankalar Ocak ayında maaşlara yapılacak zammı dikkate alarak hareket ediyorlar. Emekliler Ocak ayı zamlarıyla beraber daha yüksek tutarda maaş promosyonu almaya hak kazanacaklar. Bu maaş zamları araya girmeden emekliler ile sözleşme yapmayı planlayan bankalar 8.500 TL maaş promosyonu ödemesi yapmayı teklif edecekler.