Emeklilere faizsiz para ve maaş promosyonu sürprizi! Akbank emekli kampanyasını açıkladı!

Emeklilere yönelik kampanyalara dair sorgulamalar yapılmaya devam ediliyor. Maaşlarını bankadan bakaya taşıyan emekliler için bankalar kesenin ağzını iyice açıyorlar. Akbank emekli kampanyasını açıklayarak emeklilere sağlanan imkanları duyurdu.
Emeklilere faizsiz para ve maaş promosyonu sürprizi! Akbank emekli kampanyasını açıkladı!

Türkiye'de emekliler için bankalar arasındaki kıyasıya rekabet hız kesmeden devam ediyor. Bu rekabetten ise en çok emekliler yararlanıyorlar. Bu kampanyalara dair araştırmalarını yapan emekliler kendilerine en yüksek avantajı sağlayan bankalarla çalışmayı tercih ediyorlar. Bu ilişkide ise hem banka hem de emekli müşteri kazançlı çıkıyor. Akbank da emekli kampanyası ile dikkat çeken bankalar arasında ilk sıralarda yer alıyor. 

AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

Akbank'ın açıkladığı emekli maaş promosyonu kampanyası ile emeklilere çok özel imkanlar sağlanıyor. Emeklilere sağlanan avantajlar ödenen maaş promosyonu ile sınırlı kalmıyor. Buna ek olarak bazı imkanlar da tanınıyor. Akbank'ın emekli müşterileri bu kampanyadan yararlanarak kendilerine sağlanan cazip imkanları kullanıp kazançlı çıkıyorlar. 

Akbank emekli maaş promosyonu kapsamında emeklilere 7.000 TL'ye kadar maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Ancak bu her emekliye 7.000 TL maaş promosyonu veriliyor anlamına gelmiyor. Emeklilerin maaşlarının miktarlarına göre değişik miktarlarda maaş promosyonu ödemeleri yapılıyor. 

Emekli maaşları 3.500 TL'ye kadar olan müşterilere 4.200 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan emeklilere 4.850 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan emeklilere 6.250 TL ve 10.000 TL'nin üzerinde olan emeklilere 7.000 TL maaş promosyonu ödemesi Akbank tarafından yapılıyor. 

Akbank emekli maaş promosyonu kapsamında sağlanan imkanlardan yararlanabilmek için müşterilerin bazı koşulları yerine getirmeleri gerekiyor. Buna göre müşteriler öncelikle SGK'dan aldıkları emekli maaşlarını Akbank'a taşımalılar. Ardından ise banka ile müşteri arasında bir sözleşme yapılıyor. Bu sözleşmede müşteri bankaya emekli maaşını 3 yıl boyunca bir başka bankaya taşımayacağını taahhüt ediyor. Ancak bu taahhüdün herhangi bir cezai maddesi bulunmuyor. Müşteri kalan ayların maaş promosyonu tutarlarını ödeyerek promosyon anlaşmasını istediği zaman sona erdirebiliyor.

FAİZSİZ PARA ÇEKİLEBİLİYOR!

Akbank'ın emeklilere sağladığı bir diğer imkan da faizsiz para fırsatı oluyor. Emekliler genelde özellikle emekli maaşlarını alacakları günler yaklaştığında bir nakit sıkışıklığı içerisine düşüyorlar. Maaşın yatacağı günün hemen öncesinde yaşanan maddi sıkıntılara Akbank neşter atıyor. Bu kapsamda emeklilere maaş ödeme günlerinden 2 gün önce faizsiz para çekme imkanı veriliyor. Emekliler kendilerine tanımlanan hesaplardan paralarını çekip emekli maaşları yatınca bu parayı bankaya iade edebiliyorlar. Bu işlem için müşteriden tek kuruş faiz veya masraf alınmıyor.