Emeklilere günde 25 TL taksitle 20 bin TL ihtiyaç kredisi! Ziraat Bankası emeklilere nakit desteği vermeye başladı!

Emekli müşterilere yönelik düşük faizli ihtiyaç kredisi veren Ziraat Bankası son büyük imkanı duyurdu. Aylık yüzde 1,55 faizle emekliler ihtiyaç kredisi çekebilecekler. İşte avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasının merak edilenleri...
Emeklilere günde 25 TL taksitle 20 bin TL ihtiyaç kredisi! Ziraat Bankası emeklilere nakit desteği vermeye başladı!

Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmeler çok sayıda vatandaşın finansal bir kriz içerisinde kalmasına neden oluyor. Geçmişten gelen borçlar nedeniyle zor durumda kalan vatandaşlar ay sonunu görmekte zorlanıyorlar. Bu kapsama giren vatandaşların önemli bir kısmını ise emekliler oluşturuyor. Emekliler düşük maaşları ile geçimlerini sağlamaya çalışırken yaşanan ekonomik sıkıntılardan şiddetli bir şekilde etkileniyorlar. Emeklilere yönelik en avantajlı kredi kampanyası duyurusunu ise Ziraat Bankası yaptı. Ziraat Bankası'nın emekli ihtiyaç kredisi kampanyasının koşulları nelerdir? 

ZİRAAT BANKASI'NDAN EMEKLİLERE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ

İhtiyaç kredisi çekmek şu anda çok sayıda vatandaşın planları arasında yer alıyor. Ancak bankalar yüksek maliyet talep ettikleri için ihtiyaç kredisi kullanımında bir gerileme meydana geliyor. İhtiyaç kredisi kullanmayı düşünen emekli vatandaşlara ise bekledikleri haberi Ziraat Bankası verdi. Ziraat Bankası müşterisi emekliler düşük faizle ihtiyaç kredisi kullanma imkanına sahip oluyorlar. 

Ziraat Bankası'nın emekli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uygulanan aylık faiz oranının yüzde 1,55 olduğu bildirildi. Bu faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekmek şu anda içerisinde bulunulan enflasyonist ortamda başlı başına bir kazanç oluyor. Kullanılan ihtiyaç kredisinin geri ödenmesi vatandaşları zorlamayacak seviyelerde olabiliyor. Bugünkü 1.000 TL'lik bir kredi taksiti 6 ay sonra oldukça düşük değere erişmiş oluyor. 

Emekli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında Ziraat Bankası'nın emekli müşterilerinin hangi vadelerde ihtiyaç kredisi kullanabilecekleri de açıklandı. Buna göre 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 aya kadar vade ile, 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki ihtiyaç kredileri 24 aya kadar vade ile ve 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredileri ise 12 aya kadar vade ile kullanılabiliyor. BDDK tarafından belirlenen bu sınırlamalara tüm bankalar uymak zorunda oldukları gibi herhangi bir istisna uygulaması da yapamıyorlar.

20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Emeklilere günde 25 TL taksitle 20 bin TL ihtiyaç kredisi! Ziraat Bankası emeklilere nakit desteği vermeye başladı!

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emeklilere özel bir faiz oranı olan yüzde 1,55 uygulanıyor. 36 ay vadeli 20 Bin TL ihtiyaç kredisi kullanan emekliler bankaya aylık 776 TL kredi taksiti ödüyorlar. bunun günlük taksit tutarı da 25 TL'ye karşılık geliyor.