Emeklilere jest kredisi! Yapı Kredi Bankası 300.000 TL ihtiyaç kredi kampanyası başlattı

Emekli maaşı olan milyonlara kişiye Yapı Kredi Bankası açıkladı! Emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası için beklenen açıklama Yapı Kredi'den geldi.
Emeklilere jest kredisi! Yapı Kredi Bankası 300.000 TL ihtiyaç kredi kampanyası başlattı

Emeklilere jest kredisi! Yapı Kredi Bankası 300.000 TL ihtiyaç kredi kampanyası başlattı - Emeklilerin nakit para ihtiyaçları her geçen gün artarken emeklilere yönelik yeni destek kredisi paketi açıklayan bankalar arasına Yapı Kredi Bankası da katıldı. 

Emekliye özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlatan Yapı Kredi Bankası yaptığı açıklamasında "Değerli emeklilerimiz, tüm ihtiyaçlarınız için Emekliye Özel İhtiyaç Krediniz size özel indirimli faiz oranlarıyla Yapı Kredi’de" diyerek kredi paketini açıkladı. Düzenlenen kredi paketinde kredi üst limiti 300 bin TL olarak açıklandı. 

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİYE ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Düzenlenen kredi paketinden yararlanmak isteyen emeklilere yönelik olarak yapılan açıklamada "Size özel indirimli faiz oranları ile emeklilikteki tüm ihtiyaçlarınızı rahatça karşılamak için kullanabileceğiniz Emekliye Özel İhtiyaç Krediniz Yapı Kredi’de anında sizinle! Emekli maaşınızı Yapı Kredi’ye taşıyarak Emekliye Özel İhtiyaç Kredisi başvurunuzu 36 aya varan vade fırsatlarıyla yapabilir, krediniz onaylandığında hemen kullanabilirsiniz. Üstelik krediniz, şubeye gitmenize gerek kalmadan hafta sonu da dâhil her gün anında hesabınıza geçer" denilerek kredinin 7/24 başvurulara açık olduğu belirtildi. 

Emeklilere jest kredisi! Yapı Kredi Bankası 300.000 TL ihtiyaç kredi kampanyası başlattı

Kredi paketinden yararlanan emeklilerin 12 ay vadeli 125 bin TL ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda aylık taksit tutarı 12 bin 361 TL olarak gerçekleşecek. 12 ay vadeli 25 bin TL ihtiyaç kredisi çeken kişilerin ise aylık taksit ödemeleri 2 bin 566 TL olarak gerçekleşecek. Aylık taksit tutarını düşürmek isteyen kişiler 50 bin liraya kadar olan kredi paketinde 36 aya kadar vadeli ihtiyaç kredisi de çekebilecekler. Kredi başvuruları Yapı Kredi Bankası şubeleri üzerinden yapılabileceği gibi aynı zamanda YKB internet sitesi ve mobil şube uygulaması üzerinden de yapılabilecek. Kredi notuna göre faiz oranı belirleyen Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı ise yüzde 2,19 seviyesinden başlıyor.