Emeklilere kritik promosyon uyarısı! Hemen başvuranlara 10 bin TL maaş promosyonu fırsatı!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile alakalı olarak araştırmalar hız kazandı. Maaş promosyonu almak isteyen emeklilere kritik uyarı yapıldı. Emekli maaş promosyonu için bekleyenler kazançlı mı çıkacak? En yüksek promosyonlar hangi bankalarda?
Emeklilere kritik promosyon uyarısı! Hemen başvuranlara 10 bin TL maaş promosyonu fırsatı!

Emekli maaş promosyonu almak için emekliler oldukça kararsız kalıyorlar. Özel bankalardan yüksek promosyon tutarları alma imkanı bulan emekliler kamu bankalarının atacakları adımı bekliyorlar. Ancak kamu bankalarından emekli maaş promosyonlarına dair herhangi bir somut gelişme haberi gelmedi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından emekli maaş promosyonu kampanyalarında emeklilere 750 TL ödenmeye devam ediliyor. 

ÖZEL BANKALAR 10 BİN TL'YE YAKLAŞTI!

Emekli maaş promosyonlarında özel bankalar kamu bankalarının önünde yer alıyorlar. 6 Bin TL ile 8 Bin TL arasında değişen emekli maaş promosyonu dağıtan özel bankalar emeklilere ek koşullarla nakit hediyeleri de veriyorlar. Bu nakit ödüllerle emekli maaş promosyonları bazı bankalarda 10 Bin TL'ye kadar çıkabiliyor. Özel bankaların bazıları ise kamu bankaları gibi oldukça düşük promosyon tutarları ile emeklilere teklifte bulunuyorlar. 

EMEKLİLERE PROMOSYON UYARISI

Bankacılık sektöründen gelen bilgiler ile emeklilere promosyon uyarısında bulunuldu. Emeklilerin kamu bankalarının promosyon tutarlarını yükselteceği ve bunun için de beklemeleri gerektiği şeklindeki öneriye şiddetle karşı çıkan sektör temsilcileri emeklilerin hemen promosyon ödemelerini almaları gerektiğini bildirdiler. Emeklilerin şu anda bir özel banka ile anlaşmaları halinde zarar etmeyeceklerini ifade eden bankacılar ileride kamu bankaları promosyon tutarlarını çok yüksek seviyelere çıkarırlarsa bu kampanyadan da yararlanma hakları olacağı uyarısını yaptılar. 

PROMOSYON KAMPANYASI DEVAM EDERKEN BAŞKA BANKAYA GEÇİLİR Mİ?

Emekli maaş promosyonu kampanyası devam ederken emeklilerin bir başka bankaya geçmelerinin önünde yasal bir engel bulunmuyor. Emekliler devam eden promosyon anlaşmasını kalan aylar için aldıkları promosyon tutarını geri ödeyerek sonlandırabilirler. Örneğin 3.000 TL promosyon alıp 3 yıllık anlaşma yapan emekliler 2 yıl tamamlandığında bankaya 1.000 TL ödeyerek promosyon anlaşmasını sona erdirebiliyor. Sonrasında ise daha avantajlı banka ile gidip emekli maaş promosyonu anlaşması yapılabiliyor.

EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONUNDA AVANTAJLI BANKALAR!

Emekli maaş promosyonu güncel kampanyalarına göre emekli müşterilere bazı bankalara maaşlarını taşımaları durumunda daha avantajlı olabiliyorlar. Emekli maaşlarını taşıyıp 3 yıl da bir başka bankaya taşımayacaklarına dair söz veren emeklilere TEB 8.000 TL, Akbank, 7.000 TL, İş Bankası 7.000 TL, QNB Finansbank 7.000 TL, Yapı Kredi Bankası 7.000 TL, Garanti BBVA 6.000 TL maaş promosyonu veriyor. Ayrıca emekliler ek koşulları yerine getirerek 500 TL ile 3.000 TL arasında değişen ödemeler de alabiliyorlar.