Emeklilere yıl sonu sürprizi! 7.500 TL nakit ödemenin kapısı açıldı!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları son dönemlerin en çok araştırılan konuları arasında yer alırken 2023 yılı girmeden emekliler kendilerine sağlanan imkanlardan yararlanmak istiyorlar. Emeklilere yıl sonu sürprizini hangi banka yaptı?
Emeklilere yıl sonu sürprizi! 7.500 TL nakit ödemenin kapısı açıldı!

Emekliler yıl sonu gelirken bankaların kendilerine sağladıkları imkanları merak ediyorlar. Bankalar emekli maaş promosyonu kampanyaları ile nakit kazanımlar elde edebiliyorlar. Bankalar da emekli maaş müşterilerinin sayısını arttırarak kazançlı çıkıyorlar. Her iki tarafın da karlı çıktığı bu ilişkide en kritik olan detay ise emeklilere hangi bankanın ne kadar maaş promosyonu ödemesi yaptığı oluyor. 

YIL SONU SÜRPRİZİ YAPIYORLAR

Bankalar emekli maaş promosyonu kampanyaları ile müşterilere yıl sonu sürprizleri yapıyorlar. Emekliler sadece maaşlarını taşıyarak ve 3 yıl boyunca bir başka bankaya geçmeyeceklerine dair söz vererek emekli maaş promosyonu alma hakkı elde ediyorlar. Çok kolay bir işlemle anlaşma sağlanan bankalardan binlerce lira nakit alabiliyorlar. 

MAAŞ PROMOSYONLARI EMEKLİ MAAŞLARINA GÖRE DEĞİŞİYOR

Emekli maaş promosyonlarının miktarları maaşların miktarlarına göre bankalarda değişiyor. Bankalar bu maaşların miktarlarına göre sınıflandırma yapıyorlar. Maaş miktarları belirlenirken varsa emekli maaşında haciz veya nafaka gibi kesintiler yapıldıktan sonra işlem gerçekleştiriliyor. 3.500 TL'ye kadar olan maaşlar, 3.500 TL ile 7.500 TL arası maaşlar, 7.500 TL ile 10.000 TL arası maaşlar ve 10.000 TL üstü maaşlar ayrı ayrı emekli maaş promosyonu alıyorlar. 

KAMU BANKALARI TABANDAN ÖDEME YAPIYOR!

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından emeklilere maaş promosyonları asgari seviyeden ödeniyor. SGK ile bankalar arasında kısa bir süre önce protokol imzalanmış ve asgari emekli maaş promosyonu tutarları belirlenmişti. Kamu bankaları da bu tutarlar olan 3.000 TL ile 5.000 TL arasında emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar. Kamu bankalarının bu maaş promosyonu tutarlarını 3 yıl boyunca değiştirmesi beklenmiyor. 

YAPI KREDİ VE AKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYALARI

Yapı Kredi Bankası ile Akbank emekli maaş promosyonu kampanyaları kapsamında aynı miktarları belirlediler. Bu bankalara emekli maaşlarını taşıyanlara 7.000 TL'ye kadar ödeme yapılıyor. Yapı kredi Bankası ek olarak müşterilere 500 TL'lik promosyon veriyor ama onun da bazı koşulları bulunuyor. Yine de bu iki banka emeklilere yüksek maaş promosyonu ödemesi yapan bankalar arasında yer alıyorlar. 

İŞ BANKASI VE ING BANK KAMPANYALARI

Emekli maaş promosyonlarında en yüksek ödemeyi yapan bankalar ise ING Bank ve İş Bankası oldular. Bu iki bankaya emekli maaşlarını taşıyanlar maaş miktarlarına göre 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi alabiliyorlar.