Emlak Katılım Bankası ev sahibi olmak isteyenlere 5 milyon TL faizsiz finansman desteği sağlıyor

Yükselen konut fiyatları nedeni ile ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşmaya devam ederken konut kredisi çekerek ev sahibi olmak isteyen kişilerin sayıları da artıyor. Emlak Katılım Bankası ile faizsiz finansman modeli ile alternatif bir yöntem sunuyor.
Emlak Katılım Bankası ev sahibi olmak isteyenlere 5 milyon TL faizsiz finansman desteği sağlıyor

Emlak Katılım Bankası ev sahibi olmak isteyenlere 5 milyon TL faizsiz finansman desteği sağlıyor - Konut fiyatlarında yaşanan rekor yükseliş vatandaşın ev sahibi olmasını zorlaştırırken bankalar kredi paketleri ile devreye girmişti. 

Konut kredisi faiz oranları büyük bir hızla yükselirken günah olduğu için kredi çekmek istemeyen kişilere yönelik olarak Emlak Katılım Bankası yeni fırsatını sundu. Yapılan açıklama ile faizsiz bankacılık sistemi ile çalışan bankanın yeni konut finansmanı paketi açıklandı. Düzenlenen kampanya ile hem sıfır hem de ikinci el ev almak isteyen kişilere yönelik yeni fırsatlar sunuldu. 

EMLAK KATILIM BANKASI KONUT FİNANSMANI KAMPANYASI! 

Banka tarafından yapılan açıklamada "Hayalinizdeki eve, uzun vade ve size özel ödeme seçenekleriyle sahip olabilirsiniz. Satın almak istediğiniz konut, katılım bankacılığı prensiplerine uygun olarak Bankamız tarafından satın alınır ve size istediğiniz vade üzerinden satılır. Finansman geri ödemeleriniz için size uygun vadeler sunulmaktadır. Geri ödemelerinizi bütçenize uygun şartlarda belirleyebilir ve rahatça ödeyebilirsiniz" denilerek konut finansmanı kampanyası duyuruldu. 

Emlak Katılım Bankası ev sahibi olmak isteyenlere 5 milyon TL faizsiz finansman desteği sağlıyor

Emlak Katılım Bankası tarafından açıklanan kredi paketinde katılım payı oranı yüzde 2,95 olarak ilan edilirken 120 ay vadeli 500 bin TL limitli finansman paketinde aylık taksit tutarı 15 bin 214 TL olarak gerçekleşecek. Konut finansmanı paketinde bankaların kredi paketinden farklı olarak banka evi kişi adına satın alarak sonrasında belirtilen kar payı üzerinden hesaplanan fark tutarı ile taksitle vatandaşa geri satıyor. Böylelikle kredi çekilmesi söz konusu olmadan taksitle ev sahibi olunuyor.