En ucuz ihtiyaç kredileri! TEB, Halkbank Ziraat 70 Bin TL kredi taksit tabloları!

İhtiyaç kredisi çekmeye karar verenler bankaların kredi maliyet tablolarını araştırıyorlar. Şu anda en düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları hangi bankalarda? 70 Bin TL ihtiyaç kredisi kaç TL aylık taksitle çekilebilir?
En ucuz ihtiyaç kredileri! TEB, Halkbank Ziraat 70 Bin TL kredi taksit tabloları!

Nakit sıkışıklığı sorununu yaşayan ve bu finansal problemi aşmak isteyenlerin akıllarına gelen ilk çözüm yolu bankalardan ihtiyaç kredisi kullanmak oluyor. Bankaların verdikleri ihtiyaç kredileri ile alakalı olarak son günlerde önemli gelişmeler yaşanıyor. Kredi maliyetlerine yönelik olan bu gelişmeler müşterilerin canını sıkacak türden oluyor. Bankalar Merkez Bankası’nın yaptırımları ile karşılaşmamak için ihtiyaç kredisi kullandırmaya pek gönüllü olmuyorlar ve bu nedenle faizleri yükseltiyorlar. Bu da nakit sıkışıklığı olanların çok daha yüksek maliyetleri göze almak zorunda kalmalarına neden olabiliyor.

UYGUN FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ VEREN BANKALARIN SAYISI AZALDI

Türk lirasının geleceğine dair yaşanan belirsizlikten dolayı kredi piyasasında çok farklı uygulamalar ön plana çıkmaya başladı. Artık piyasa koşullarına göre dahi uygun faizli ihtiyaç kredisi veren bankaların sayısı çok azaldı. Bu az sayda bankaya yönelen müşteriler yoğun bir talep ortaya koyuyorlar. En çok da 24 ay vadeli 70.000 TL ihtiyaç kredisi talep ediliyor. Peki hangi bankalar bu krediyi çok uygun maliyetlerle veriyorlar?

TEB 70.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT TABLOSU

teb-ihtiyac-kredisi.jpg

TEB'den ihtiyaç kredisi kullanmayı tercih eden müşterilerin bu kredileri aylık yüzde 2,09 oranlı faiz ile hesaplanıyor. 24 ay vadeli 70.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde aylık kredi taksiti 3.962 TL oluyor. Bu kredinin yıllık maliyeti ise yüzde 37 olarak bildirildi.

HALKBANK 70.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT TABLOSU

halkbank-ihtiyac-kredi.jpg

Halkbank'ın ihtiyaç kredisi aylık faiz oranı yüzde 1,89 olarak açıklandı. 24 ay vadeli 70.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler iki yıl boyunca bu bankaya her ay 3.854 TL kredi taksiti ödüyorlar. Kullanılan bu kredinin toplam maliyetinin ise 92.512 TL olduğu belirtildi.

ZİRAAT BANKASI 70.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ TAKSİT TABLOSU

ziraat-ihtiyac-kredi.jpg

Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi aylık faiz oranının yüzde 1,79 olduğu bildirildi. 24 ay vadeli 70.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler aylık 3.801 TL tutarındaki kredi taksiti ile karşılaşıyorlar. Kullanılan bu 70.000 TL ihtiyaç kredisinin toplam maliyeti ise 91.595 TL olarak hesaplanıyor.