En ucuz Skoda satışta! Skoda Fabia fiyatları belli oldu!

Sıfır kilometre otomobil fiyatları araştırılmaya devam edilirken Skoda marka otomobiller ilgi çekiyor. Skoda’nın en ucuz modeli olan Fabia için Mayıs ayı fiyatları nelerdir?
En ucuz Skoda satışta! Skoda Fabia fiyatları belli oldu!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil satın almak için karar verilme sürecinde vatandaşlar kapsamlı bir fiyat araştırması yapıyorlar. Markaların modellerini karşılaştıran vatandaşlar hangi aracı almaya bu şekilde karar veriyorlar. Genellikle araç fiyatlarının yükselmesinden dolayı tüm markaların en ucuz sıfır otomobilleri karşılaştırılıyor. Bu şekilde hem sıfır kilometre araç satın alanlar hem de görece uygun fiyat ve makul bütçe ile karşılaşıyorlar.

SKODA KALİTESİ SINIFI GEÇTİ!

Türkiye otomobil piyasasında geçmişi çok uzun yıllara dayanmayan firmalardan olan Skoda ürettiği otomobiller ve satışa sunduğu modellerle sınıfı geçmeyi başardı. Çok üst düzey modelleri piyasaya süren Skoda firması her bütçeye uygun gelebilecek şekilde tüm segmentlerde bir otomobil modeli bulunuyor. En alt segmentte ise şu anda Skoda Fabia bulunuyor. İnsanlar Skoda Fabia ile hen daha az fiyat ödüyorlar hem de Skoda kalitesini tecrübe edebilme imkanı buluyorlar.

SKODA FABİA FİYAT LİSTESİ MAYIS 2023!

Skoda Fabia ile alakalı olarak Mayıs ayının başında firma tarafından bir fiyat güncellemesi yapıldı. Tüm firmalar Mayıs ayında otomobil fiyatlarına zam yaparken maliyet artışlarının bir kısmını Skoda da sıfır arabaların fiyatlarına yansıttı. Bu şekilde Skoda’nın en düşük fiyatlı otomobili olan Skoda Fabia için da Mayıs fiyatları belirlendi. Herhangi bir olağanüstü bir durum gerçekleşmedikçe ay sonuna kadar bu fiyat listesi uygulanmaya devam edilecek. Skoda Fabia için en düşük fiyat ise 654.900 TL olarak belirlendi. Donanım seviyesine göre fiyatlar 939.900 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Skoda Fabia fiyat listesi şöyle:

Skoda Fabia Elite 1.0 TSI 95 PS: 654.900 TL
Skoda Fabia Elite 1.0 TSI 110 PS DSG: 659.900 TL
Skoda Fabia Premium 1.0 TSI 110 PS DSG: 794.900 TL
Skoda Fabia Monte Carlo 1.5 TSI ACT 150 PS DSG: 393.900 TL