En ucuz SUV satışa çıktı! Dacia 530 Bin TL fiyat açıkladı!

Sıfır kilometre otomobil satın alırken SUV model bir araç almayı tercih edeceklere Dacia tarafından fırsat duyurusu yapıldı. Dacia piyasanın en ucuz SUV’unu satışa çıkardı.
En ucuz SUV satışa çıktı! Dacia 530 Bin TL fiyat açıkladı!

Türkiye’de otomobil fiyatları vatandaşların alıç güçlerine kıyasla iyice kontrolden çıktı. Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler fiyat araştırması yaptıklarında çok yüksek fiyatlarla karşı karşıya kalıyorlar. Bu fiyatlara karşı en ekonomik otomobiller çok daha yüksek talep görmeye başladı. İnsanlar kriterlerini biraz düşürerek bütçeleri ile satın alınabilecek en iyi araçları tercih etmeye çalışıyorlar.

SUV ARAÇLAR DAHA ÇOK SATILIYOR

Dünyada otomobil piyasasında çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Uzun yıllar otomobil piyasasında sedan model araçlar en çok satılan araçlar olmuşlardı. Ancak sedan araçlar son yıllarda tahtını SUV model otomobillere bıraktılar. Bu değişim Türkiye otomobil piyasasında da etkisini gösterdi. Türkiye’de de otomobil firmaları SUV model araçları daha fazla sayıda satmaya başladılar. Bunu gören firmalar ise SUV model otomobilleri daha çok üretmeye veya sipariş etmeye başladılar.

DACİA EN UCUZ SUV’U SATIYOR

Dacia firması son yıllarda Türkiye piyasasında ağırlığını hissettirmeye başladı. Renault firmasının bir yan kolu olan Dacia’nın araçlarının fiyatları dikkat çekiyor. Dacia model araçlar emsallerine göre daha düşük fiyatla satılabiliyorlar. Fiyat ve performans açısından başarılı bulunan Dacia otomobilleri bundan dolayı da talep yoğunluğu ile karşılaşıyor. Dacia’nın SUV modellerinden olan Dacia Yeni Sandero Stepway için Mart ayı fiyatları açıklandı. Buna göre 530.900 TL’ye 2023 model Dacia Yeni Sandero Stepway satın alınabiliyor. Donanım seçeneklerine göre bu fiyat 622.000 TL’ye kadar yükselebiliyor.

Dacia Yeni Sandero Stepway fiyat listesi şu şekilde:

Dacia Sandero Stepway Essential Tce 90 bg: 530.900 TL
Dacia Sandero Stepway Essential ECO-G 100 bg: 553.000 TL
Dacia Sandero Stepway Essential Tce 90 bg CVT: 564.000 TL
Dacia Sandero Stepway Expression Tce 90 bg CVT: 622.000 TL