En ucuz taşıt kredisi Halkbank'ta! 275 Bin TL taşıt kredisi yeni taksitleri belli oldu!

Otomobil satın almak isteyenler için bankacılık piyasasının en kazançlı taşıt kredisi kampanyasını Halkbank başlattı. Halkbank tarafından müşterilere düşük faizli ve iki ay ertelemeli taşıt kredisi veriliyor.
En ucuz taşıt kredisi Halkbank'ta! 275 Bin TL taşıt kredisi yeni taksitleri belli oldu!

Otomobil fiyatlarında meydana gelen artıştan dolayı insanlar araç satın alacakları zaman ek nakit desteği hissedebiliyorlar. Bu nakit desteklerini bulmak hiç de kolay olmuyor. Bankalardan taşıt kredisi kullanmak akla ilk gelen yol olsa da o zaman  da kredi maliyetleri ile baş etmek zorunda kalınıyor. Yüksek kredi maliyetleri ile taşıt kredisi kullanmak pek akla yatkın görünmediği için insanlar düşük faizli taşıt kredisi arayışı içerisinde kendilerini buluyorlar. İşte tam da bu durumda olanlar için Halkbank çok avantajlı bir taşıt kredisi kampanyası başlattı.

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Halkbank'ın taşıt kredisi kampanyasını diğer bankaların kampanyalarından net bir şekilde ayıran bazı özellikler bulunuyor. Bu hem maliyet hem de kredi taksitlendirmesinde müşterilere imkan sağlanması anlamına geliyor. 

Halkbank'tan taşıt kredisi çekmek isteyenler bazı vade sürelerine uymak zorundalar. Bu süreler BDDK tarafından belirlenip bankalarca da uyulması zorunlu kurallardan oluşuyor. Sıfır veya ikinci el otomobil farketmeksizin bir aracın değeri 400 Bin TL'nin altındaysa bu araç için taşıt kredisi çekilecekse en fazla 48 aya kadar vade yapılabiliyor. Otomobilin değeri 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasındaysa o zaman taşıt kredisinin azami vade süresi 36 aya kadar verilebiliyor. Otomobilin değeri yükseldikçe taşıt kredisi azami vadesi kısalıyor. 800 Bin TL ile 1,2 Milyon TL değerindeki otomobiller için en fazla 24 aya kadar, 1,2 Milyon TL ile 2 Milyon TL değerindeki otomobiller için en fazla 12 aya kadar taşıt kredisi verilebiliyor. 

2 AY TAKSİT ERTELENİYOR

Halkbank müşterilerine taşıt kredisi çekmeleri durumunda sağlanan bir imkan da taksit erteleme oluyor. Halkbank müşterileri talep ederlerse taşıt kredisi kullanıp otomobillerini satın aldıktan sonra ilk 2 ay taksit ödemeyerek bu taksitleri erteleyebiliyorlar. İlk iki ay taksit ödemesi yapmayan müşteriler bu şekilde bütçelerini taksit ödeme sürecine hazırlayabiliyorlar. 

275 BİN TL TAŞIT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

En ucuz taşıt kredisi Halkbank'ta! 275 Bin TL taşıt kredisi yeni taksitleri belli oldu!

Halkbank'tan taşıt kredisi kullananlara aylık yüzde 1,59 oranında faiz uygulanıyor. 48 ay vadeli 275 Bin TL taşıt kredisi kullanılması durumunda aylık taksit 8.942 TL şeklinde hesaplanıyor. Bu kredinin toplam maliyeti ise 429.250 TL oluyor.