En uygun fiyatlı SUV! Açıklama yapıldı, fiyat listesi değişti!

Türkiye otomobil piyasasında en düşük fiyatlı sıfır arabalar daha fazla talep görmeye başladı. Dacia da en ucuz fiyatlı SUV olan Yeni Sandero Stepway için fiyat değişikliğine gitti.
En uygun fiyatlı SUV! Açıklama yapıldı, fiyat listesi değişti!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil sahibi olmanın maliyeti her geçen ay daha da yükseliyor. Artan maliyetler fiyatlara yansıtılırken sıfır kilometre otomobil satın alabilecek imkana sahip kişilerin sayısında bir miktar gerileme meydana geldi. Haziran ayının zamlı fiyat listesi de firmalar tarafından açıklandı. Bu yapılan yeni fiyat ayarlaması ile beraber sıfır kilometre otomobilde piyasa görünümü değişti.

EN DÜŞÜK FİYATLI SUV DACİA’DA!

SUV model araçlar daha fazla tercih edilmeye başlarken fiyatları da bir miktar daha yüksek olabiliyor. Ucuz fiyata SUV satın almak isteyenlerin ilk bakmaları gereken firma ise Dacia oluyor. Dacia model araçlar emsallerine göre bir miktar daha uygun fiyatlı olabiliyor. Bundan dolayı Dacia Türkiye’de önemli satış rakamlarına ulaşabiliyor. En ucuz fiyatlı sıfır kilometre SUV şu anda Dacia tarafından satılıyor.

FİYAT LİSTESİ YENİLENDİ!

Dacia’nın en uygun fiyatlı otomobil modeli olan Dacia Yeni Sandero Stepway için Haziran ayının sonuna kadar geçerli olacak fiyat listesi açıklandı. Bu otomobili satın almak isteyenlerden en az 655.000 TL talep ediliyor. Bu fiyat modelin en düşük donanımlı versiyonunun fiyatı olurken donanım seviyelerine göre fiyatlar değişebiliyor.

Dacia Yeni Sandero Stepway için firmanın belirlediği en yüksek fiyatın ise 723.000 TL olduğu bildirildi. 4 farklı donanım seviyesi bulunan bu model için açıklanan fiyat listesi şöyle:

Dacia Sandero Stepway Essential Tce 90 bg: 655.000 TL
Dacia Sandero Stepway Essential ECO-G 100 bg: 688.000 TL
Dacia Sandero Stepway Essential Tce 90 bg CVT: 698.900 TL
Dacia Sandero Stepway Expression Tce 90 bg CVT: 723.000 TL