Enpara.com, uygulamayı tavsiye edenlere 100 TL, toplamda 3.000 TL hediye ediyor!

Özellikle çocukların en sevdiği yiyeceklerden biri olan dondurma, yaz aylarının vazgeçilmezi olarak 7’den 70’e herkesin tükettiği tatlı olarak vazgeçilmezler arasında bulunuyor. Ancak marketlerde satılan dondurmaları tercih etmek istemeyip yine de dondurmadan vazgeçmek istemeyenler için de çeşitli t
Enpara.com, uygulamayı tavsiye edenlere 100 TL, toplamda 3.000 TL hediye ediyor!

Bankalar arasında daha geniş müşteri profillerine ulaşmak adına yürütülen çalışmalarda başlayan rekabet hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda şubesiz bankacılık hizmetleri veren Enpara.com da bu sayede kira ödemeleri olmadığı için müşterilerine daha fazla teklif sunabiliyor. Enpara.com, son kampanyasında, işletmelere Enpara.com Şirketim uygulamasını öneren müşterilerine 3.000 TL’ye kadar ödül veriyor. Üstelik tavsiye sonrası Enpara.com Şirketim’i kullanmaya başlayan işletmeler de Enpara.com farkı ile bankacılık masraflarından kurtuluyor. İşte kampanyanın detayları…

ENPARA.COM’DAN 3.000 TL ÖDÜL!

Enpara.com müşterisi olup, tavsiyeleri ile işletmelerin Enpara.com Şirketim’i kullanmaya başlamasını sağlayanlara her bir işletme için 100 TL ödül veriliyor. Ayrıca tavsiye edilen işletmeler de bu süreçte bankacılık masraflarıyla karşılaşmıyor. Söz konusu kampanya dahilinde, tanıdığı işletmeler ile sadece bir başvuru linki paylaşanlara 3.000 TL’ye kadar ödül imkanı sağlanıyor. Enpara.com Şirketim üzerinde EFT/FAST/havale ücretleri, POS ve kredi kartı aidatı da bulunmuyor. Bu sayede Enpara.com, müşterilerine en az masraf ile en fazla kazancı sunmaya çalışıyor. Kampanyadan kazanmak isteyenlerin, kampanya şartlarını da yerine getirmesi gerekiyor.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR, NASIL KAZANILIR?

Enpara.com, uygulamayı tavsiye edenlere 100 TL, toplamda 3.000 TL hediye ediyor!

Enpara.com’un sunduğu söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Enpara.com cep şubesi üzerinden “Bizi tavsiye edin” adımına girmesi ve “Tanıdığım işletmelere” seçeneğini seçmesi gerekiyor. Daha sonra açılan ekranda yer alan ve kişiye özel oluşturulan Enpara.com Şirketim başvuru linkinin “Paylaş” butonu aracılığıyla WhatsApp, SMS veya e-posta yolları ile işletmeler ile paylaşılması gerekiyor. İlgili işletme yetkilisi de bu aşamadan sora gönderilen linki tıklayarak ve Enpara.com Şirketim uygulamasını kullanmaya başlayarak kazandırabiliyor. Kampanya boyunca, her ay kazanılan ödül, bir sonraki ayın 7’sinde Enpara.com Vadesiz TL hesabına aktarılıyor.

KAMPANYA TARİHLERİ VE DETAYLARI

Enpara.com’un sunduğu kampanya 1 Ekim 2021 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında, Enpara.com müşterileri için yukarıdaki katılım şartlarının sağlanması ile başlıyor. Ayrıca tavsiye edilen işletmenin, uygulamayı gönderilen link üzerinden kullanmaya başlaması gerekiyor. Söz konusu kampanya dahilinde bir müşteri en fazla 30 işletme tavsiyesi üzerinden, toplamda en fazla 3.000 TL kazanabiliyor.