Ev sahibi olmak isteyenlere Denizbank 300 ay vadeli konut kredisi kampanyası başlattı!

Konut fiyatlarında yaşanan rekor artış nedeni ile vatandaş kredi çekerek ev sahibi olmak konusunda zorlanırken Denizbank vadeyi açarak taksit miktarını düşürmek isteyen müşterileri için 300 ay vadeli kredi kampanyası başlattı.
Ev sahibi olmak isteyenlere Denizbank 300 ay vadeli konut kredisi kampanyası başlattı!

Pandemi döneminde konut fiyatlarında başlayan yükseliş pandemi sonrasında beklentilerin aksine düşmek bir yana daha da sert bir şekilde seyrini sürdürmüştü. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 1 milyon TL barajını aşarken fiyatlarda yaşanan bu yükseliş kredi çekerek ev sahibi olmak isteyen kişilerin de zorlanmasına neden olmuştu. 

Aylık konut kredisi taksit tutarının son derece yüksek olması nedeniyle vatandaş hem konut kredisi onayı almakta hem de onay alsa da aylık taksit ödemesini yapamayacak hale gelmişti. Yaşanan süreçte bankalar düşen konut kredisi taleplerini canlandırmak adına önce kredi vadesini 180 ay sonra 240 aya çekmişti. Şimdi de 300 ay vadeli konut kredisi kampanyası açıklandı. 

DENİZBANK 25 SENE VADELİ KONUT KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLATTI! 

Konut kredisi vadesini uzatan bankalar arasına Denizbank'ta katıldı. Denizbank başlatmış olduğu 300 ay vadeli konut kredisi kampanyası ile müşterilerine ödemelerini 300 aya kadar vadelendirme imkanı sunmuş oldu. Düzenlenen kampanyadan yararlanan kişiler Denizbank Mortgage paketi üzerinden 300 aya kadar vadeli konut kredisi çekerek ev sahibi olabilecekler. 

Ev sahibi olmak isteyenlere Denizbank 300 ay vadeli konut kredisi kampanyası başlattı!

DENİZBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Denizbank konut kredisi faiz oranı başvuru yapan kişinin kredi notu ortalamasına göre belirlenirken tabela ihtiyaç kredisi faiz oranı olarak yüzde 2,99 rakamı açıklandı. Bu oran üzerinden 60 ay vadeli 100 bin TL konut kredisi paketinde toplam konut kredisi masrafı 2 bin 389 TL olarak gerçekleşecek. 

Düzenlenen konut kredisi kampanyası hakkında açıklama yapan Denizbank "DenizBank Mortgage Kredisi ile hayallerinizdeki eve çok avantajlı koşullarla sahip olabilirsiniz. Uygun vade ve faiz oranlarını inceleyerek hayallerinize bir adım daha yaklaşın!" diyerek 300 aya kadar vade seçeneği sunulduğunu belirtti. Denizbank konut kredisi kampanyası için başvuru tüm şubelerden yapılabilecek.