Ev sahibi olmak isteyenlere Ziraat Bankası 500.000 TL konut kredisi veriyor

Konut kredisi çekmek istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Ziraat Bankası yeni kampanyasını açıkladı.
Ev sahibi olmak isteyenlere Ziraat Bankası 500.000 TL konut kredisi veriyor

Ev sahibi olmak isteyenlere Ziraat Bankası 500.000 TL konut kredisi veriyor - Yükselen ev fiyatları nedeni ile vatandaşın konut kredisi talepleri her geçen gün artmaya devam ederken Ziraat Bankası Mart ayının yeni kredi paketlerini açıkladı. 

Açıklanan kredi paketinde hem sıfır hem de ikinci el konut almak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak finansman desteği sağlanırken kredi vadesi ise 120 ay ile sınırlandırıldı. Kredi çekmek istiyorum diyen kişilere yönelik olarak en üst kredi limiti ise 5 milyon TL olarak açıklandı. 120 ay vadeli 500 bin TL kredi paketinde merak edilenler haberimizde! 

ZİRAAT BANKASI GÜNCEL KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Kredi çekerek ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler yönelik olarak Ziraat Bankası yeni kredi paketini açıkladı. Yapılan açıklamada kredinin özellikleri şu şekilde sıralandı:

Bankamız Konut Kredisi'ne hemen başvurun, 120 aya kadar vade imkânı ile hayalinizdeki evin sahibi olun.

Azami 120 aya kadar vade ile konut kredisi kullanabilirsiniz.

Kredi tutarı, satın alınacak konutun SPK lisanslı ekspertiz firmalarınca düzenlenen ekspertiz raporundaki değeri üzerinden, BDDK tarafından belirlenen azami kredi tutarlarına/oranlarına göre belirlenmektedir.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir.

Gerekli görülmesi halinde ek teminat talep edilebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünlerini sunmaktadır.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU MART 2023! 

En düşük kredi faiz oranı ile ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Ziraat Bankası yüzde 1.29 faiz oranı ile finansman desteği sağlayacağını açıkladı. Mart ayına özel olarak düzenlenen kredi paketinde 120 aya kadar vadeli borç para veriliyor. 

Ev sahibi olmak isteyenlere Ziraat Bankası 500.000 TL konut kredisi veriyor

Ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilerin bu kampanyadan yararlanarak 120 ay vadeli 500 bin TL konut kredisi çekmesi durumunda aylık taksit tutarları 8 bin 214 TL olarak gerçekleşecek.